Administrator Dynloth Napisano 19 Lipca 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2021 1 minutę temu, Majchrzal napisał: Powiedz mi jak z lewym barkiem i odcinkiem szyjnym? Występują bóle w barku, bądź zdarza sie, ze dretwieją Ci któreś palce ? Nie tutaj nie mam problemów, no chyba że testuję maxy na dipach z obciążeniem i za dużo założę to później barki czuje ? Siedzi w głowie, teraz bardziej uważam przy chociażby nawet zeskakiwaniu z drążka. ? Czyli muszę się pogodzić że będę ją odczuwał całe życie ? Wydaje mi się że może być troszkę grubszy achilles na nodze kontuzjowanej, tak samo jak przeciążę nogę to mi puchną przyczepy ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majchrzal Napisano 19 Lipca 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2021 4 minuty temu, Dynloth napisał: Nie tutaj nie mam problemów, no chyba że testuję maxy na dipach z obciążeniem i za dużo założę to później barki czuje ? Siedzi w głowie, teraz bardziej uważam przy chociażby nawet zeskakiwaniu z drążka. ? Czyli muszę się pogodzić że będę ją odczuwał całe życie ? Wydaje mi się że może być troszkę grubszy achilles na nodze kontuzjowanej, tak samo jak przeciążę nogę to mi puchną przyczepy ? Myślę czy powięź na nodze nie oberwala. Jak jest grubszy to przydałby Ci się masaz funkcjonalny żeby rozbić i porozciągać tego Achillesa. Kostka jest normalna i puchnie obszar wyzej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 19 Lipca 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2021 Kontuzje to najgorsze co się może przytrafić dla sportowca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi