Marcinv94 Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 W tym temacie porozmawiajmy co tak naprawdę wiemy o szkodliwym działaniu supli ... może ktoś się natknął na skutki uboczne tych produktów i można by zrobić jakąś czarną listę czy coś... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapitan Pow3r Posted February 23, 2014 Report Share Posted February 23, 2014 Zależy co nazywasz szkodliwym działaniem bo dla niektórych jest to swędzenie wystepujące po np. przedtreningówkach,beta alaninie a z kolei dla innych jest to efekt pożądany Takie prawdziwe skutki uboczne to dopiero przy prohormonach / koksie prawdziwym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siwa Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 Nie ma skutków ubocznych :D Chyba, że ktoś zamiast jeść normalnie, przez cały dzie? wcina carbo i białko. No i jak ktoś ma wrażliwy żołądek, to może wylądować z rozwolnieniem na kibelku np. po kreatynie :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawcio1234562 Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 ja np po kreatynie czulem sie delikatnie inaczej i takie dziwne uczucie w mostku ale to jest normalne z poczatku puki sie organizm nie przyzwyczai raz mialem mocna przedtreningowke ktora bardzo polecam c2 to byla o ile dobrze pamietam pojawila sie w sklepie jest to amerykanska odzywka zawsze odczuwalem po tym takie cisnienie ze az lekka faze mialem :D i wypilem raz do tego kawe.. wysprzeglilo mnie cisnienie uderzylo na glowe goraczka i z treningu lipa.. znam duzo ludzi w swoim srodowisku ktorzy bawili sie z koksami i raz kumpel pytal czy nie chce cos mowilem mu ze mnie meta nie cieszy chce miec dządra na miejscu :D i ten mowil ze to jest lipa juz sie tym nie bawia tylko zamawiaja amerykanskie odzywki dokladnie przedtreningowki mowil ze przy nich koksy wymiekaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcinv94 Posted February 24, 2014 Author Report Share Posted February 24, 2014 tak ogólnie się pytam bo sam brałem Gainer białko Kreatyne ... i tak z ciekawości się pytam a raczej wiadomo zdrowie najważniejsze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawcio1234562 Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 dokladnie zdrowie jest NAJWAZNIEJSZE ! jak to sie zawali tak mozna pozniej jedynie patrzec jak inni cwicza i robia postepy :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted February 25, 2014 Administrator Report Share Posted February 25, 2014 Mi kiedyś na pewnym wykładzie pani powiedziała, że kreatyna jest rakotwórcza. Osobiście jestem już po hmm, 4 cyklach kreatynowych i żadnych skutków ubocznych nie zauważyłem. W magazynie MensHealth wyczytałem, żę kratyna poprawia IQ. Ale to tylko teorie, w praktyce nic nie zaobserwowałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Suplementy to żarcie w proszku Więc jak mogą wywołać skutki uboczne.. O_O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts