Kapitan Pow3r Napisano 25 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 http://www.buglo.pl/kat/?category=6,11 Polecam,całkiem spory wybór, postawili w moim mieście parę obiektów do SW przez naszą inicjatywę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 8 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Siemka chciałbym odświeżyć troszkę temat. Kapitan powiedz mi co zrobiliście żeby w waszym mieście powstał taki park? Jakieś petycje projekty itd.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Kumpel z którym ćwiczę pracuje w ratuszu i po prostu zagadał do burmistrza pare razy,potem do zarządu "obiektów sportowych" na terenie miasta i jakoś poszło :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 8 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Walczyłam o plac :D i wiem krok po kroku co muszą zrobić osoby, które nie mają znajomości :D Pierwszorzędnie to wziąć ,,Wniosek na realizację inicjatywy lokalnej'' z Urzędu Miasta'' w każdym mieście ten wniosek jest troszeczkę inny. Ale jeśli będziesz miał już wniosek to pomogę Ci go wypełnić jeśli chcesz Ale to nie wszystko, jednak żeby za bardzo nie mieszać teraz powiem krok po kroku co dalej jak już we¼miesz wniosek Musisz być przygotowany, że długa droga Cie czeka, często różne miasta przez kilka miesięcy walczą o plac do ćwiczeñ. I jeszcze tak na koniec dodam, że bardzo dużo grup chce, żeby plac im budowała firma FLOWPARKS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 8 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Ja właśnie teraz też zacząłem walkę o inwestycje na moim osiedlu narazie dziś poszły emaile zobaczymy co odpiszą;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 8 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Jak coś to pamiętajcie, że służę pomocą, poradą itp. Chętnie podzielę się doświadczeniem, żeby powstawało coraz więcej placów do ćwiczeñ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piet Napisano 8 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Karola no dobra i powstał ten plac w DG ? Oczywiście jeśli ktoś by chciał zebrać jakieś dotacje na taki obiekt jest dość fajna strona która może pomóc w czymś takim http://polakpotrafi.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 8 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Tak, plac jest już prawie wybudowany i każdy może przyjść na otwarcie 15 czerwca Link do wydarzenia na fejsie: https://www.facebook.com/events/475841425879429/ Plac nie jest duży ale za rok mają dobudować kolejną część :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piet Napisano 8 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Kurde bajka :D napewno będe tam zaglądał bo i lokalizacja mi odpowiada i też dystans pomiędzy miejscem zamieszkania i placem :D heh Bajka to 15 czerwca się widzimy za tydzieñ :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 8 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 To super, w koñcu będzie okazja na wspólny trening :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 8 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Super dziękuje wam wszystkim za odpowied¼. Mam kolegę który jest radnym będę się z nim też kontaktował. Jak nie da rady nic zdziałać to będę walczył z tym wnioskiem co pisała ZIPOLA. A może jest ktoś z Jelenia Góry kto tutaj ćwiczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi