karamba Napisano 2 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Siemano Na wf-ie grając w nogę, przepadkiem złe nadepnąłem na pilke przez co prawa noga daleko odjechała i pojawił się ostry ból przy polaczeniu uda z tylkiem od wewnętrznej strony nogi, na samym zgieciu(zaraz przy jajkach). Wydaje mi się ze naciągnąłem zbytnio ścięgno. Jak mogę sobie pomoc we własnym zakresie? Nie mogę biegać, bólów nie ma jak idę w linii prostej a tak po za to ciężko. Na razie posmarowałem ,,Ketum" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Kwietnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 No i chyba to by było na tyle. Staraj się jej nie nadwyrężać dalej i poczekaj aż przejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 2 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Regeneracja, a jak nie przejdzie to do lekarza ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwiązanie tetezz Napisano 2 Kwietnia 2014 Rozwiązanie Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 W pierwszym stadium nadciągnięcia dobrze jest przykładać lodem. I staraj się jak najmniej nadwyrężać tą nogę, żeby tego nie pogorszyć, oczywiście wszelkie maści jak najbardziej wskazane Nie próbuj sprawdzać kiedy cię boli a kiedy nie, bo może się jeszcze bardziej pogorszyć. Gdy nadciągnąłem mięsie? na plecach, nie był to wielki ból, ale później sprawdzałem czy na podciągnięciach boli no i chyba tym się dobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 ile to moze potrwac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetezz Napisano 2 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 U mnie trwa to już ok. tygodnia i dopiero zaczynam zauważać poprawę. Dodam, że chyba najbardziej pomogły mi plastry rozgrzewające, tylko nie wiem jak tam u Ciebie to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 przezyjemy ta noga to juz troszke weteran : kolanko raz zwichniete raz skrecone ostatnio tez przetrenowalem plecy wlasnie mam wolne od treningow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Pytanie zostało rozwiązane, lub wyjaśnione. - Temat zostaje zamknięty. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi