Gość sqnx Napisano 3 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Cześć, jestem Marcin i mieszkam w Chełmie. Przez 2 lata trenowałem na siłowni i szczerze żałuję, że nie wpadłem tu wcześniej. Po przeczytaniu "Skazany na trening" uświadomiłem sobie, jaki jestem słaby i postanowiłem to zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Napisano 3 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Siema :D powodzenia życze :D no i dobrych efektów :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro400 Napisano 3 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 3 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Witam ,powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freyah Napisano 3 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 siemaneczko ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 3 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Witamy na pokładzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnrambo95 Napisano 3 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Kwietnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Witaj, nigdy nie jest za pó?no. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 3 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 zyczymy postepow:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufii Napisano 3 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Witaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 3 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Hej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 3 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szklanek23 Napisano 4 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Elo:). Widzę, że nie tylko ja popełniłem błędy z siłką:D. Powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi