karamba Napisano 9 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Siema Mam pytanie: czy mozna kupic drazek tylko nie taki rozporowy albo przymocuj do sciany, tylko taki wolnostojacy na 2 patykach, na ktorym da sie poskakac, porobic wymyki ? Mam troche miejsca na podworku wiec czemu nie :)Poprosze mozliwie o linki Temat zmienia się z szukania drążka na budowe konstrukcji drążka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetezz Napisano 9 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Jeśli na podwórku to najlepiej jakbyś sam coś uspawał, pó?niej zabetonować to w ziemi i drążek jest. A jak nie masz warunków, to pomyśl kto w Twojej okolicy mógłby zająć się takim spawaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 9 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 czyli nie da sie kupic gotowca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 9 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 stare pordzewiale rury chyba niezbyt :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 9 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 a na takich mocowanych do sciany da sie jakos poskakac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodrigez Napisano 9 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Sam mam na razie tylko drązek na ściane (tzn do drabinki ale to to samo) i ruchy są bardzo ograniczone - sufit blokuje żeby zrobić muscle upa, nie miesci się też głowa przy ćwiczeniu front levera, nadaje się tylko do podciągania i podnoszenia nóg :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 9 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 to słabo .. chociaz jest ten ,,trzepak" do dywanow tylko troche wymiary sa niezbyt ale lepiej tak jak wgl :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetezz Napisano 9 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Kombinuj z tymi rurkami od jakiegoś sąsiada czy w ogóle nawet z jakiegoś sklepu będą ta?sze niż drążek gotowy (chociaż wolnostojacych jeszcze na necie nie spotkałem, no chyba, że takie które robią te firmy od placów zabaw, ale to jest strasznie drogie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 9 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 idz na zlom tam maja mnostwo materialu i to tanio,pozniej inwestycja w cement,lopate,dostep do spawarki i ew.szlifierki.a jak jestes wyjatkowym esteta to jeszcze puszka farby:)i jazda mu w plenerze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 11 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 nie, mam lepszy pomysł. Generalnie to mam troche dużo jakichs starych dechów i belek z rozbiórki szopy (mamy działke) wiec ruszyć dupe i zbije coś, rurka taka własnie tez jest (szerokosc taka jak zwyklly drągal) tylko ze dluga, to utniemy. Zastanawiam sie jaka konstrukcja zeby trzymalo ? Betonem nie chce paprac podwórka, ewentualnie kolki w ziemie. Jak cos z tego wyjdzie to dam foty Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Kwietnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Jeżeli chcesz tylko wkopać belki, to musisz dorobić belki skośne, żeby bardziej podtrzymywały drążek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 12 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 No to napewno tylko chodzi mi o taki ogolny caloksztalt. Damy rade :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 12 Kwietnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 pracuje nad kształtami, który bylby stabilny ... i mysle ze cos w ten desen (link do hustawki) 2 belki po bokach u góry przecinajace sie, a w powstały na górze klin zamontowac jakoś drągala. Zastanwiam sie na jakiej wysokosci go umieścić, stawiałem na 2,5 m ale przy moim wzroście 175 to za duzo. Ale tak ze 2,2 będzie ok ? Jak uważacie ? ogólnie cwicze bez takiego drążka, gdzie nie miałbym gruntu pod nogami, trzeba nogi podkurczzać no wiec poprostu nie orientuje się; no wiec ile powinno być miejsca pod nogami ? ze 30cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi