WujekStachu Napisano 22 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Siema przedstawiam grupę SW Koszalin oraz siebie na poniższych filmikach :D Mam nadzieję, że się podoba. (nie wiem czemu nie mogę go dodać z miniaturką z YT) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gadula16 Napisano 23 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 No i elegancko pozdrowienia od ekipy z bialogardu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Maja 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 No i ładnie Panowie, sporo Was tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 8 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Pozdro dla was panowie :D też bym chciał mieć taką fajną zgraną grupę, niestety na razie jestem samotnikiem xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 9 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Nie ty jeden haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 10 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 hehe dokładnie jak napisał Karamba Też zazdroszczę takiej ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piet Napisano 10 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Powiem że dość duża ekipa :D sukcesów wam życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 10 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 też chciałbym mieć taką ekipe ! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hodor Napisano 13 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 gadula16, też jestem z Brd :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi