johnrambo95 Napisano 12 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 mam pytanko ,powiedzmy ze wstawać bede kolo 9, i co opierniczyć sobie np, moge na śniadanko żeby tak od 11 do 12:30 powiedzmy poćwiczyć, żeby mieć energie, zeby mi bialka nie ubylo w organizmie itp:DDD? Ewentualnie co np, tez bezpośrednio przed treningiem zjeść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 12 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Bezpośrednio przed treningiem to najlepiej sobie zarzucić banana albo kanapki z miodem :D oczywiście to około godziny przed treningiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 12 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Białko nie ubywa? Proponuję zjeść porcję produktu białkowego i cukry proste. Do tego jakieś warzywko, czy owoc . Podam przykład: serek wiejski, 3 kromki pełnoziarnistego chleba, jabłko i miska płatków owsianych z mlekiem, czy naturalnym jogurtem Myślę, że to dobry początek dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Owner Napisano 12 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Ja przed treningiem, mi akurat pasuje 20-30 min przed. Zjadam trochę węgli. Staram sieżeby większość to były ęglowodany złożone. Białko sobie odpuszczam, bo twój brzuch będzie zajmował się trawieniem tego żarcia w trakcie treningu. A jako dodatkowy pobudzacz używam kawy lub od czasu do czasu jakiś energetyk, ale to już na prawdę gdy nie mam siły na nic. Pamiętaj, każdy jest inny i każdy inaczej reaguje. Posprawdzaj sobie po kolei, metodą prób i błędów co najlepiej Ciebie pobudza na treningu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwiązanie Siwa Napisano 13 Maja 2014 Rozwiązanie Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Aż tyle nabiału nie potrzeba na śniadanie, nabiał zakwasza organizm :P Jak już serek jest to płatki mogą być z wodą. Dziwnie brzmi - płatki z wodą. Ale sama jak opracowałam swój zajebisty przepis na płatki z wodą to z mlekiem mi nie smakowały :P 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senny Napisano 13 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Płatki z kakao(kakao z wodą) Na priv posłałem Ci stronkę na której możesz wyliczyć swoje zapotrzebowanie dzienne i prowadzić dziennik żywieniowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 13 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Białko praktycznie tylko w serku i jogurcie jest, ale jogur, jeżeli ktoś woli od mleka . Więc białka konkretnego jest w serku. OOO podaasz ten przepis na płatki z wodą? Sam jadłem czasami płatki owsiane z wodą, jak nie było mleka, ale były bardzo ohydne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 13 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Nie mówię o białku, tylko o nabiale ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 13 Maja 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Wybacz mi to niedopatrzenie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Pytanie zostało rozwiązane, lub wyjaśnione. - Temat zostaje zamknięty. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi