mnkh Napisano 25 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Witam, jestem nowy na forum i dosyc nowy w temacie. Dotychczas cwicze FBW 3x tygodniowo ze względu na to ze jestem ektomorfikiem. Jednak od zawsze lubiłem drążek i pompki i chciałbym to jakoś połączyć z moim fbw na wolnych ciężarach (fbw 2x+drązek,pompki). Jak to najlepiej połączyć, macie jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lestat Napisano 25 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 A masz jakiś stały plan ćwicze? (co dokładnie i kiedy)? No wiesz, może zamiast łączenia dwóch planów moznaby np pewne ćwiczenia z FBW podmienić ...ja tak robie, bo tez w tej dziedzinie jestem nowy i np z treningu kulturystycznego zastąpiłem ćwiczenia na triceps dips-ami i pompkami, a reszta jeszcze bez zmian. I przyznam ze dla tricepsa jest to pozytywna zmiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 27 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Możesz robić FBW, 2 razy w tygodniu, a reszta SW. Napisz, jak wygląda Twój cały plan treningowy, to ustalimy, jak będzie najlepiej. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Maja 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Według mnie najlepiej to będzie tak... ćwiczenia na siłę(z SW) połączyć z FBW(Kulturystyka), a techniki ze SW zrobić w dni nietreningowe. Mięśnie lubią, jak się zmienia gatunki ćwicze?. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mini Napisano 20 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Odpowiedź uzyskana. Temat zamykam. //by ^Mini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi