T-man Napisano 21 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Dziś zauważyłem że mam bardzo słabe stawy, bolą mnie one podczas ćwiczen? Jakie sa cwiczenia, o niewygorowanym poziomie trudności, które wzmacniają stawy? Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwiązanie MerDano Napisano 21 Czerwca 2014 Rozwiązanie Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Z czasem stawy Ci stwardnieja zwieksza wytrzymalosc. Nie rob za duzo eksplozywnych ruchow, skup sie na pełnych ruchach w każdym ćwiczeniu. Rób ćwiczenia tak jak robiłes tylko kontrolowanie i w pełnym zakresie. cwiczenia: Pompki, przysiady, stanie na rekach, Podciaganie i tego typu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 21 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Nie ma rady,cwiczyc i tyle.Ew to flexit mozesz zakupic albo inny Animal Flex, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 21 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 cwiczyc i tyle ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 22 Czerwca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 robc 3-4 pierwsze kroki w Skazanym na trening Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-man Napisano 22 Czerwca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 No chyba właśnie zaczynam trening metodą wade'a. Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Pytanie zostało rozwiązane, lub wyjaśnione. - Temat zostaje zamknięty. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi