Quake Napisano 31 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Już za tydzie? będzie KSW 23. W Naszym serwisie zauważyłem, że jest kilka osób, która zna się na tym temacie, więc jak obstawiacie walki? Kto jest Waszym liderem? Mamed Khalidov vs Melvin Manhoef Mariusz Pudzianowski vs Sean McCorkle Michał Materla vs Kendall Grove Aslambek Saidow vs Ben Lagman Karolina Kowalkiewicz vs Marta Chojnowska Mateusz Zawadzki vs Mateusz Gamrot Mateusz Piskorz vs Luiz Ricardo Simon Co W@y o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 31 Maja 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Ta gala będzie jedną z najlepszych. Walki będą efektowne i będzie na co popatrzeć. Oto moje wyniki walk: Mamed Khalidov vs Melvin Manhoef Mariusz Pudzianowski vs Sean McCorkle Michał Materla vs Kendall Grove Aslambek Saidow vs Ben Lagman Karolina Kowalkiewicz vs Marta Chojnowska Mateusz Zawadzki vs Mateusz Gamrot Mateusz Piskorz vs Luiz Ricardo Simon Podkreślone, to zawodnicy, którzy według mnie wygrają walkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 31 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Hmm, to ja obstawiam, jak kolega wyżej. ;DD Tylko słabo, że trzeba wykupić, żeby obejrzeć. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 31 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Dynloth zgadzam się z Tobą chociaż ciekawe jak z Pudzianowskim będzie i trochę się waham ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 31 Maja 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Serce idzie za swoim, ale umiejętności, to już co innego. ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 31 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Z tym się zgodzę ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 31 Maja 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 No Ciekawe jak z Pudzianem, bo nie wiem jak ćwiczył i ile. Pewnie znów w pierwszej rundzie dorwie się jak harpagan, a pó?niej będzie punktowany od profesjonalnego zawodnika z większym doświadczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 8 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Już dziś KSW 23. Oglądacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Czerwca 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Podaję link do KSW 23 OnLine: http://dslive.pl/index.php/kana9 Teraz 4 walka i zaczynają się najlepsze. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Czerwca 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 I jak Saidov wygra? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 8 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Pierwsza runda taka sobie, ale Aslambek wygra. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal96 Napisano 8 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Ktory kanał , kurde nie działa mi ;/// jestem na angeliki kompie a ona jest tak kurwa zjebany róp pierdolony za raz chyba zawijam do siebie na hate bo che to obejrzeć !!!!! Dostałem szału macicy normalnie !! ;d Kurnaaa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Czerwca 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 I wygrał, bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 8 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 No ten dziewiąty kanał. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 8 Czerwca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Wygrał, wygrał, a ten Aslambek jaki podobny do Mameda. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Czerwca 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Dawać Mameda, a nie jakaś Wokalistka. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Czerwca 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 I Mamed pokazał po raz kolejny klasę. ;] To jest zawodnik z kosmosu. ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 10 Czerwca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Ta gala była niesamowita. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Czerwca 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Najlepsza ze wszystkich do tej pory. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 22 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Naprawdę dobre walki. Twarz Materli po walce mówi sama za siebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi