Maverick Posted July 6, 2014 Report Share Posted July 6, 2014 Witajcie drodzy ¦lązacy i nie tylko:D Dziś udało się nam dojść do porozumienia z projektem koszulki:D Link: http://fotoo.pl//out.php?i=836345_wszystkie.jpg jeszcze nie znamy ceny ale wkrótce będziemy mieli informacje ile taka jedna koszulka będzie kosztować i z jakiego będzie materiału i czas wykonania, gdy to wszystko będziemy wiedzieć ustalimy czas do którego można zgłaszać chęć na koszulkę Tylko teraz pytanie czy są wstępnie chętni na tą koszulkę prócz twórców czyli mnie Pieta i Zipoli:D Każdy ma możliwość wyboru stylu nicku jak widać na projekcie każdy wybrał sobie inny styl:) oczywiście można wybrać też sobie bez albo z innym napisem wedlug uznania:D Aktualnie można pisać do mnie w sprawach graficznych nicku:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zamer Posted July 6, 2014 Report Share Posted July 6, 2014 również taka chce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted July 6, 2014 Author Report Share Posted July 6, 2014 no spoczko zaraz wprowadze nowe bo weszło kilka poprawek:D Wprowadzono zmiany w pierwszym poście! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zamer Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 a dałoby radę bez ksywki na plecach?:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted July 7, 2014 Author Report Share Posted July 7, 2014 raczej tak:D tam też wczoraj napisałem że można bez :D jak bd wiadomo co i jak z produkcja to bd wiedzieć czy ze zmiennymi elementami będzie drożej czy bez różnicy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zamer Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 to spoko :D jestem chetny na sto pro. adres UT moze zostac na dole koszulki :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piet Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 Nie może a wręcz musi jest to po pierwsze wizytówka i reklama forum po drugie stąd się wszystko zaczęło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zamer Posted July 7, 2014 Report Share Posted July 7, 2014 dlatego chce miec adres tej str na koszulce :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted July 10, 2014 Administrator Report Share Posted July 10, 2014 Jeżeli adres U-T będzie na koszulkach to będziemy je promować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted July 10, 2014 Author Report Share Posted July 10, 2014 Będzie będzie adres jest obowiązkowy:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piet Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Dominik adres napewno znajdzie się na koszulkach bo tutaj się wszyscy poznaliśmy i dlatego też chcemy aby znalazł on sie na koszulce a jeśli Wy będziecie promować nasze koszulki to My napewno będziemy promowac wasz serwis naszymi koszulkami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zamer Posted July 11, 2014 Report Share Posted July 11, 2014 wiadomo już coś na temat tych koszulek? Kiedy będą itp? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MerDano Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 Jaką techniką nadruku będziecie mieć koszulki? Sam myślałem o zrobieniu czegoś takiego, ale nie wiem jaką technikę warto wybrać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piet Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 Póki co każdy ma swoje sprawy na głowie ale temat niebawem ruszy z kopytka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts