Maverick Napisano 6 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Witajcie drodzy ¦lązacy i nie tylko:D Dziś udało się nam dojść do porozumienia z projektem koszulki:D Link: http://fotoo.pl//out.php?i=836345_wszystkie.jpg jeszcze nie znamy ceny ale wkrótce będziemy mieli informacje ile taka jedna koszulka będzie kosztować i z jakiego będzie materiału i czas wykonania, gdy to wszystko będziemy wiedzieć ustalimy czas do którego można zgłaszać chęć na koszulkę Tylko teraz pytanie czy są wstępnie chętni na tą koszulkę prócz twórców czyli mnie Pieta i Zipoli:D Każdy ma możliwość wyboru stylu nicku jak widać na projekcie każdy wybrał sobie inny styl:) oczywiście można wybrać też sobie bez albo z innym napisem wedlug uznania:D Aktualnie można pisać do mnie w sprawach graficznych nicku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 6 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 również taka chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 6 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 no spoczko zaraz wprowadze nowe bo weszło kilka poprawek:D Wprowadzono zmiany w pierwszym poście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 7 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 a dałoby radę bez ksywki na plecach?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 7 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 raczej tak:D tam też wczoraj napisałem że można bez :D jak bd wiadomo co i jak z produkcja to bd wiedzieć czy ze zmiennymi elementami będzie drożej czy bez różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 7 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 to spoko :D jestem chetny na sto pro. adres UT moze zostac na dole koszulki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piet Napisano 7 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Nie może a wręcz musi jest to po pierwsze wizytówka i reklama forum po drugie stąd się wszystko zaczęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 7 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 dlatego chce miec adres tej str na koszulce :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Lipca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Jeżeli adres U-T będzie na koszulkach to będziemy je promować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 10 Lipca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Będzie będzie adres jest obowiązkowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piet Napisano 10 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Dominik adres napewno znajdzie się na koszulkach bo tutaj się wszyscy poznaliśmy i dlatego też chcemy aby znalazł on sie na koszulce a jeśli Wy będziecie promować nasze koszulki to My napewno będziemy promowac wasz serwis naszymi koszulkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 11 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 wiadomo już coś na temat tych koszulek? Kiedy będą itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 18 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Jaką techniką nadruku będziecie mieć koszulki? Sam myślałem o zrobieniu czegoś takiego, ale nie wiem jaką technikę warto wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piet Napisano 18 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Póki co każdy ma swoje sprawy na głowie ale temat niebawem ruszy z kopytka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi