Skocz do zawartości
Workout Athletes

Wszystko na Temat Kabli...

Marcinv94
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Hej macie może jakieś pojęcie jaką diete mieć by było widać kable ... hm wczoraj pracowałem z takimi chlopami co mówią że od laktozy nie widać tego aż tak bardzo nie wiem... hm patrzę teraz na innych forach ale wiecie chciałem zacząć tu temat bo może ktoś z was wie jak to jest z tym... tak jakoś mnie zaciekawliło ...jedni mówią że to jest genetyka ale chyba jakiś procent odżywiania musi być przecież ) Edit. na Forum Zapytaj trenera jest coś takiego :

Witamy, żyły ma każdy, ale to czy są one widoczne zależy od wielu czynników: - ilości wody podskórnej, - sposobu odżywiania, - poziomu zatłuszczenia organizmu i innych. Ciężko stwierdzić tak „na oko“ dlaczego u Pana nie są one tak widoczne. Być może kluczem do ich „zobaczenia“ będzie zwiększenie masy mięśniowej, wykonanie chociażby jednego ćwiczenia z większym zakres powtórzeñ (15-20powt) oraz zmiana w diecie – eliminacja niezdrowych tłuszczów, węglowodanów prostych i słodyczy.

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Moim zdaniem to jest bardzo zależne od trybu życia, na pewno od ilości tłuszczu w organizmie, również od ilości tkanki mięśniowej. Wiesz, możesz zacząć pić np kawę, kofeinę i inne środki zwiększające ciśnienie we krwi, to od razu Ci wywalą żyły. Ze wszystkich gości z treningu mamy tylko jednego faceta, któremu czasami tak wychodzą żyły, że wyglądają jak by miały pęknąć, wybuchnąć. Po za tym chodzi o to, że w krwiobiegu zwiększa się ciśnienie krwi, m. in. od treningu, gdy trzeba zwiększyć podaż tlenu. Jak chcesz bardzo mieć wywalone żyły, to są pewne sterydy, po których między innymi zwiększa się ciśnienie krwi i to bardzo znacząco. Znalazłem to na youtube.com druga strona medalu.