Messi_91 Napisano 29 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Witam, juz powoli myślałem o zaopatrzenie się w sprzęt na zimę do domu tym bardziej ze trochę zarobiłem przez wakacje...jak myślicie warto kupic takie poręcze ? Mozna na nich już dobrze ćwiczyć ? stabilne na rożne wariancje cwiczen ? Prosilbym rowniez o porade jak zrobic obciazenie do pompek na poreczach i do drazka lub o jakis link do kupienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Messi_91 Napisano 29 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Zapomnialem dac link http://m.allegro.pl/stacjonarne-porecze-do-cwiczenia-pompek-marbo-d011-i4509956644.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frinks Napisano 30 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Ja mam porecze i jestem bardzo zadowolony z czasem maga sie gibac. Ale to nic, Glownie na nich cwicze Bo na dworze mam Za szeroki rozstaw, a te mozesz sobie regulowac sam, polecam, tylko kup jakies w miare dobre zeby sie nie gibaly tak jak mowilem wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 30 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 jak znajdziecie takie porzadne porecze to podeslijcie link. bo sam jestem zainteresowany własnie takimi na zime. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 30 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Sam zastanawiam sie nad takimi poreczami. Jesli ktos zakupi albo ma czekam na relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 30 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Na allegro nigdy nic nie wiadomo o jakosci. Mam znajomego, ktory zalozyl firmę, ktora zajmuje sie sprzetem do kalisteniki , postawili jak na razie jeden plac. Siedzibe maja w Warszawie. Sa z Ghetto Workout, z nimi trenuja. tutaj link do projektu jest po prawej stronie interface: http://free60.pl/nasze-projekty/ Nie znam ceny poreczy, ale wystarczy do nich napisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 31 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 napisałem do nich o te porecze, ktore widnieja w zakladce "oferta" pierwsze od prawej. jak sie dowiem ceny to Wam napisze ile i jaki czas realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Messi_91 Napisano 2 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Zamowilem dzis takie : http://allegro.pl/uniwersalne-porecze-stacjonarne-do-cwiczen-k-sport-i4555008909.html Jak ktos bedzie chcial to zdam relacje jak przyjda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 3 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Napisz messi jak te porecze sie sprawuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Września 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Porecze ladnie wygladaja, ale mogl sie tylko do robienia dipow, bo watpie zeby wytrzymaly jakies techniki, no chyba ze kombinacje plancha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Messi_91 Napisano 12 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Porecze widac ze sa dobrej jakosci,b ale nic konkretnego na nich cwiczyc nie mozna ,chyba tylko dipy,L sity,jakie przejscia do planche...ale warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi