JedenSzescTrzy Napisano 30 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Siema mam do was pytanie. Przez wiele lat grałem w piłkę i byłem bramkarzem, teraz skończyłem i zacząłem ćwiczyć na siłowni. Od dłuższego czasu pobolewa mnie kolano jak chodzę kuje i jakby czasem przeskakuje. W tym samym kolanie mam małego torbiela. Czy wiecie co może być nie tak, jak możecie mi pomoc. I co? Proszę o odpowiedzi. Byłem na siłce wczoraj i potem kolano wlanie bolało. Cala noga zdrętwiała. Co mam robić czy lepiej zająć się sw i skończyć z silka czy to inna sprawa. Odpowiedzcie i pomóżcie. Czekam ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 30 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Proponuje wizyte u ortopedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hodor Napisano 31 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Znając życie, ortopeda nic nie znajdzie. Idź do fizjoterapeuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 31 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Jak Ci kolano przeskakuje to masz cos z łękątką pewnie tudziez z wiazadlami problem. Zawsze jak chodzilem do lekarza na kontrole po rekonstrukcji wiazadelek to sie pytal wlasnie o cos podobnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JedenSzescTrzy Napisano 31 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 To co mam zrobic rejder ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwiązanie ZIPOLA Napisano 1 Września 2014 Rozwiązanie Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Trzeba iść do ortopedy i tam sie zaczyna cala przygoda z leczeniem i ewentualnie odsylanie do innych lekarzy (ortopeda postanawia co dalej w zaleznosci od tego jaki dokladnie jest ten uraz kolana) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Pytanie zostało rozwiązane, lub wyjaśnione. - Temat zostaje zamknięty. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi