black412 Napisano 25 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Przejdź do sedna problemu, a więc gdy wykonuje l-sit (poziomk) dostaje okropnego skurczu w obu biodrach, nie wiem co jest przyczyna, robie porzadna rozgrzewke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 26 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Może spróbuj się trochę porozciągać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black412 Napisano 26 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 No właśnie rozciągam sie przed każdym treningiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 27 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Widocznie masz za słabe biodra. miałem podobnie przy przysiadach na jednej nodze. ale ja to juz inna historia, musze brać magnez codziennie. Pijesz kawę??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black412 Napisano 28 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Nie piję kawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrobot Napisano 30 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Jak robie l sit to mnie skurcze w udzie lapia ale to przejdzie z czasem tzk jak ten Twoj problem pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwiązanie Kapitan Pow3r Napisano 3 Października 2014 Rozwiązanie Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 masz braki w tzw. active flexibility , jedyne to rozciąganie się przed treningiem dynamicznie + 3-4x w tyg izometrycznie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black412 Napisano 3 Października 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 Dzięki za wszelką pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2021 Pytanie zostało rozwiązane, lub wyjaśnione. - Temat zostaje zamknięty. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi