karamba Napisano 26 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Siema Jak w tytule : ma ktoś jakiś sprawdzony sposób na usztywnianie nadgarstków bandażem/taśmami ? Prosiłbym o link do jakiegoś filmiku, ewentualnie opis. Wiadomo ze sam moge lekko zmienic sposob wiazania np owijek do mma, ale chcialbym znac, jesli ktos ma, wasze sprawdzone sposoby Pozdróweczka i progresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 26 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 spróbuj podwiązać taśmy bokserskie pod nadgarstkami nie wchodząc na dłoń , mi to pomagało kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 27 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Możesz sobie kupić specjalne usztywniacze, za ok 30 zł para. Ja.kiedyś cwiczylem z, ale przeszkadzały mi trochę i zrezygnowałem. Później robiłem dużo pompek na kostkach i się wzmocniły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2015 Taśmy bokserskie trochę nie będą się sprawdzac, ponieważ są za długie, sporo pójdzie na nadgarstek a resztę będziesz musiał zawinąć, na dłoni - co zepsuje mocny chwyt. Normalne usztywniacze, to jak wspomniał Banan, mogą trochę przeszkadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi