ChupaChups Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Witam mam na imię Daniel, lat 20 i jestem z okolic Kielc. Sport mnie kręcił od małolata ale we wrześniu 2012 dopiero zacząłem na poważnie chodzić na siłkę bo byłem strasznie chudy i chciałem to zmienić i udało mi się to trochę poprawić. We wrześniu 2014 zdecydowałem, że nie mam już tak wystarczająco czasu aby chodzić na siłkę więc postanowiłem zrobić za domem drążki i poręcze i spróbować SW i Kalisteniki zostawiając tylko nogi na siłce. Muszę przyznać, że był to dobry wybór . Aktualnie jestem nastawiony głównie na figury i różne tricki w SW i Kalistenice. Ćwiczę 6 razy w tygodniu. Pozdrawiam :D 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4lusz3k Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Siemanko,dobry wybór! Życzę miłego życia w naszej rodzinie! Walcz! Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zamer Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 cześć :D zakładaj od razu dziennik treningowy! pozdro i powodzenia :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChupaChups Posted March 7, 2015 Author Report Share Posted March 7, 2015 teraz szykuje sobie posiłek przed treningowy i spadam na siłkę zrobić nogi, front levera poćwiczyć i może biceps zrobić jak starczy czasu, a jak wrócę to założę dziennik i plan treningowy do oceny bo przyda mi się fachowa ocena co bym musiał ewentualnie zmienić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nasu Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 siemka i powodzenia zakładaj dziennik jak chłopaki piszą i tam daj plan coś poprawimy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angie Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Hejka Życzę dużo siły i samych progresów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banan Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Witaj w rodzinie. Dużo technik już ogarniasz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek Posted March 7, 2015 Report Share Posted March 7, 2015 Cześć :D Powodzenia i pamiętaj jesteśmy z Tobą :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted March 7, 2015 Administrator Report Share Posted March 7, 2015 Witaj w ekipie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChupaChups Posted March 7, 2015 Author Report Share Posted March 7, 2015 właśnie z technikami mam problem bo jak zacząłem to skupiłem się na bazie czyli poprawieniu pompek, podciągania i dipów w różnych kombinacjach. Przy Front lever ucieka mi trochę dupa na dół i tworzy się lekki banan , dlatego zrobię swój dziennik zaraz i będę chciał abyście mi pomogli przerobić mój trening typowo pod figury 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted March 7, 2015 Administrator Report Share Posted March 7, 2015 Zakładaj, na pewno pomożemy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gralu Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Siemanko :D Wybór bardzo dobry. Pozdrawiam!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati12kg Posted March 8, 2015 Report Share Posted March 8, 2015 Własny SW park - CZAD!! Ogólnie gratuluję dobrego wyboru, determinacji w trenowaniu (w przeciwieństwie do tych do co przestali trenować z powodu braku czasu) i wQl stworzenie swojego miejsca do ćwiczeń. Powodzenia w treningach i niech progres będzie z Tobą !! :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChupaChups Posted March 8, 2015 Author Report Share Posted March 8, 2015 Dzięki i wzajemnie :D Mam lekkiego doła bo zablokowałem się w progresie w front lever ale dziś jak trenowałem to doszedłem dlaczego :D. Zapomniałem, że skupiłem się też na masie głównie nogi i waga idzie do góry a więc i siły potrzeba znów więcej :D Ale to kiedy się go nauczę to tylko kwestia czasu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted March 8, 2015 Administrator Report Share Posted March 8, 2015 Dokładnie, też mam problem ze względu na nogi. Skutek uboczny po kulturystyce. :D I dokładnie - kwestia czasu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts