ChupaChups Napisano 7 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Witam mam na imię Daniel, lat 20 i jestem z okolic Kielc. Sport mnie kręcił od małolata ale we wrześniu 2012 dopiero zacząłem na poważnie chodzić na siłkę bo byłem strasznie chudy i chciałem to zmienić i udało mi się to trochę poprawić. We wrześniu 2014 zdecydowałem, że nie mam już tak wystarczająco czasu aby chodzić na siłkę więc postanowiłem zrobić za domem drążki i poręcze i spróbować SW i Kalisteniki zostawiając tylko nogi na siłce. Muszę przyznać, że był to dobry wybór . Aktualnie jestem nastawiony głównie na figury i różne tricki w SW i Kalistenice. Ćwiczę 6 razy w tygodniu. Pozdrawiam :D 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 7 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Siemanko,dobry wybór! Życzę miłego życia w naszej rodzinie! Walcz! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 7 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 cześć :D zakładaj od razu dziennik treningowy! pozdro i powodzenia :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChupaChups Napisano 7 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 teraz szykuje sobie posiłek przed treningowy i spadam na siłkę zrobić nogi, front levera poćwiczyć i może biceps zrobić jak starczy czasu, a jak wrócę to założę dziennik i plan treningowy do oceny bo przyda mi się fachowa ocena co bym musiał ewentualnie zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 7 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 siemka i powodzenia zakładaj dziennik jak chłopaki piszą i tam daj plan coś poprawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 7 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Hejka Życzę dużo siły i samych progresów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 7 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Witaj w rodzinie. Dużo technik już ogarniasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 7 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Cześć :D Powodzenia i pamiętaj jesteśmy z Tobą :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Marca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Witaj w ekipie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChupaChups Napisano 7 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 właśnie z technikami mam problem bo jak zacząłem to skupiłem się na bazie czyli poprawieniu pompek, podciągania i dipów w różnych kombinacjach. Przy Front lever ucieka mi trochę dupa na dół i tworzy się lekki banan , dlatego zrobię swój dziennik zaraz i będę chciał abyście mi pomogli przerobić mój trening typowo pod figury 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Marca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Zakładaj, na pewno pomożemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 8 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Siemanko :D Wybór bardzo dobry. Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati12kg Napisano 8 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Własny SW park - CZAD!! Ogólnie gratuluję dobrego wyboru, determinacji w trenowaniu (w przeciwieństwie do tych do co przestali trenować z powodu braku czasu) i wQl stworzenie swojego miejsca do ćwiczeń. Powodzenia w treningach i niech progres będzie z Tobą !! :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChupaChups Napisano 8 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Dzięki i wzajemnie :D Mam lekkiego doła bo zablokowałem się w progresie w front lever ale dziś jak trenowałem to doszedłem dlaczego :D. Zapomniałem, że skupiłem się też na masie głównie nogi i waga idzie do góry a więc i siły potrzeba znów więcej :D Ale to kiedy się go nauczę to tylko kwestia czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Marca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Dokładnie, też mam problem ze względu na nogi. Skutek uboczny po kulturystyce. :D I dokładnie - kwestia czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi