Pevniak. Napisano 14 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Na imię mam Dominik . Na forum nowy, w Street Workout o roku ( 04_2014) podciaganie zacząłem ćwiczyć troszkę wczesniej ( 01_2014) . Podciaganie zacząłem od 6 obecnie 30 Zawsze byłem mega chudy (ekto morfik) zacząłem chodzić na siłownię w wieku 12 1/2 lat ale to mnie nudzilo potem coś mnie wzięło na Parkour i gdzieś wyczytałem że do tego jest preferowany trening z użyciem ciężaru własnego ciała. czyli SW no łączyłem to ale potem coraz mniej PO więcej SW no i zostałem przy SW Ps. mam 14 lat (01_04_2001) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 14 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Witam :D 30 razy to już ładnie :D Powodzenia i wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 14 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Witamy :D No no dobry wynik :D Oby tak dalej! Progressu i wytrwałości życzę! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasu Napisano 14 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pevniak. Napisano 14 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Dzięki wszystkim . Jednak wolałbym zyczenia o niekontuzjogennosc bo tylko to mnie może powstrzymać :D O wytrwałość się nie boje bo z moimi wynikami to nie wyobrażam sobie żeby przestać i zatracić to co siagnolem Dzięki Bogu mam przy sobie grupkę ludzi którzy ciagle mnie motywują i wspierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 14 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Powodzenia! :D Sam kiedyś ćwiczyłem PK,bo tak się pisze a nie "PO"jak to Ty napisałeś :D Skakało się 3 lata! :D No ale patrząc na ten poziom co dziś mają młodziaki to ja byłem przy nich taki maaaaaluuutkii :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pevniak. Napisano 15 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Sam zauważyłem ze jest "nas" coraz wiecej :D Ale to dobrze bo dzięki naszemu poziomowi to za pare lat jak "my" będziemy w wieku tych obecnych dzikow to poziom Street Workout w Polsce będzie na prawdę wysoki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 15 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Witam i powodzenia :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 16 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 siema siema:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnePassion Napisano 16 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Siemka :D systematyczności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Marca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Witaj wśród "swoich" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi