Banan Napisano 4 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Hej sportowcy :D Gracie może w jakieś gry na kompa, które możecie polecić, albo po prostu pogadać o nich? Chciałbym pograć w gta 5 na konsole, ale nie robię tego bo boję się że mnie za bardzo wciągnie :C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 5 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Spokojnie, nie wciąga tak bardzo :D Zostanie Ci jeszcze 3 h na sen :D Ja aktualnie to czasem w LoL'a pogram i tyle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 5 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Ja gram w cs global offensive :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 5 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Tylko CS 1.6 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelq Napisano 5 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 1.6 legenda wiadomo, ale teraz lepszy jest go jak dla mnie, chociażby ze względu na żyjącą scenę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 5 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Ja kiedyś grałem w CS 1.6 Ale bardziej lubiłem strategie takie jak Age of Empires III, Mont and Blade, Empire Total War. Strzelanki to Ghost Rcon i inne Kurde w sumie to już tytułów nie pamiętam. :D Ale gra do której często zaglądam to Minecraft, ze względu na możliwość budowania fajnych budynków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 5 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 Dominik widzę, że mamy podobne gusta co do gier :D Chociaż ostatnio to rzadko gram, czasu brak :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 6 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Ja w nic nie grywam. Nie liczac czasami asseto corsy na kierownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasu Napisano 6 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Siemka ja grywam w spintires całkiem fajny symulator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 6 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 @nasu, Kurde fajny ten symulator. ;D Aż chyba sobie zagram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasu Napisano 7 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 No polecam wciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Masz jeszcze jakieś podobne fajne gry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi