Kiepski Napisano 7 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 (edytowane) do zamknięcia ! Edytowane 7 Czerwca 2015 przez Kiepski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 7 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Trochu trudno ocenić przy napince WSrzuć jeszcze zdjęcie od boku.Inni poradzą Ci trafniej, ale według mnie powinieneś ćwiczyć i spalić zbędny balast, żeby nie popełnić błędu jak np. ja(oj był taki czas xD), mając troszku masy własnej, zacząc masówke i się zalać tłuszczem. Poczekaj na opinie innych.Pozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiepski Napisano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 OKEJ !:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 7 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 1.Ćwicz ciężko i jedz normalnie.2.Lekko zrzucić tłuszcz,póżniej zdrowe odżywianie i ciężkie treningi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiepski Napisano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 No to masa czy redukcja?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 7 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Podałem Ci dwie opcje jakie masz do wyboru,rób jak uważasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiepski Napisano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 ale jedz normalnie czyli :D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 7 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 A co Ci serce podpowiada ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiepski Napisano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 ja bym masowal XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 10 Czerwca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Ogólnie to tak do sw redukcja żeby mieć dobry progres, a masa to jak chcesz dobrze wyglądać ale pomysł o tym ze będziesz cięższy i będzie trudniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi