Trenujacy Napisano 1 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 (edytowane) Siema ! Mam do Was pytanie ! Jak to jest w Street Workout ? Czy treningi są na sto procent i naprawdę są to męczoce treningi czy musicie się ograniczaćtak jak na siłowni np: nie robie więcej ćwiczeń bo się przetrenuje , maks x serii bo jak więcej będzie to będzie lipa ,nie robie dropsetów bo za mały staż itp. ? Jak to jest u Was ? Czy w street workoutmożna cwiczyć godzinami jeśli ktoś ma czas czy regenracja będzie tutaj leżała w dupie jak się za bardzo pomęczymy na treningu ? Pytam bo kocham ciężki trening,ćwicze naturalnie a wkurwia mnie takie ograniczanie na siłowni ! Pozdrawiam Wszystkich trenujących street workoutPanowie ! Jest moc ! Krzychu 23 ! Peace Edytowane 1 Sierpnia 2015 przez Trenujacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 1 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 ja osobiście daje ze siebie 200% na treningach i nigdy nie miałem takiego czegoś jak przetrenowanie Jak to trafnie ujął kiedyś pan "przetrenowanie to wymówka ludzi słabych". ja co prawda robie 4-5 setów i treningi trwają od 1.5h w górę. Ale są męczące nie miłosiernie ale im więcej z siebie dasz tym więcej do ciebie wróci co do regenracji w strecie ciężko o nią bo nie odizolujesz jak na siłce danej partij mięśniowej tu pracuje praktycznie wszystko cały czas xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 1 Sierpnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 przetrenowanie xD xD xDco do regeneracjipo jakims czasie juz nie ma zakwasow xDorganizm glupi nie jest, tez sie przystosujebardziej go zmeczy wóda niz codzienny treningale przerwa tez sie przydai tez jestem zdania ze im ciezszy trening tym lepja staram sie robic treningi na 110% zeby zawsze byl troche za ciezki i nie taki chop do wykonaniabo zauwazylem ze taki tren daje szybsze efekty ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Sierpnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Nie ma przetrenowanie przynajmniej u nas. My z chłopakami akurat jesteśmy strasznie niewyżyci^^ treningi robimy od 4-6h, w zależności od warunków i czasu. Zakwasów już nie ma, natomiast stawy czasami bolą a odciski najbardziej. Czy są męczące? Pod koniec treningu większość siedzi na tyłkach bo nie ma siły nawet chodzić. Co do regeneracji to 7-8h snu zupełnie wystarczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi