Neerwusek97 Napisano 23 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Godzina albo pół po wstaniu myślę że było by dobrze, dopiero wstałem także Leń się ze Mnie robi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 23 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 No to drzemka była i pora na Trening.Ogólnie mam zamiar Dać z Siebie więcej niż zwykle, Przekonamy się ile z tego Wyjdzie..Pompki Szerokie: ( 22/20/18 )Pompki Diamentowe: ( 12/12/10 )Podciąganie Nachwytem: ( 6/8/6 )Plank: ( 60s/60s/60s )Wycieraczki: ( 6/6/6 )Pompki Klasyczne: 10/8/10 )Podciąganie Wąskim Uchwytem: ( 5/5/5 )Dla Odmiany Trening inny niż zwykle, Ale od następnego Tygodnia będę się zalecał do planu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 24 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Kurde ja jak wstane rano to spać mogę iść dopiero od przynajmniej 22 bo inaczej nie ma szans na zaśnięcie a tym bardziej na drzemkę w południe po pracy Treningi widzę idą do góry i podejrzewam że efekty też są:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 24 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 No niestety już przyzwyczajenie jest to ujdzie Efekty, Mam wrażenie że powolutku coś leci do przodu, ale może Mi się wydawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 24 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 powiem Ci że my nie zauważymy tak efektów bo widzimy się i robimy codziennie coś więc się umysł przyzwyczaja. Najlepsze jest wtedy jak widział nas ktoś na początku i np po pół roku wtedy może powiedzieć czy coś sie zmieniło a w 90% tak będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Dokładnie tak. Codziennie się widujemy w lusterkach i dla naszych oczu jest mało widoczny efekt. Dlatego zaleca się robienie zdjęć w celach weryfikacji postępów, a opinia innych "Ty Byku";"Ty Dziku" itp. ostro motywuje i w dodatku wiemy że postęp jest. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 29 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 I okazane, W Pracy Naderwałem ścięgno w łokciu z tego co mówił lekarz, Coś z tematem " Łokieć Tenisisty " ..Póki co Lecę na lekach przeciwbólowych, maści i bandażu, Nic więcej poradzić nie mogę, a z pracy nie mogę zrezygnować nawet bo długo nie pracuje i dopiero umowę Mi przedłużyli ..Przerwę mam chyba na długo, aż się płakać chce ..Na forum będę bardziej aktywny, Przynajmniej dwa albo trzy razy dziennie..Siła z Wami Rodzinko .! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi