Administrator Dynloth Napisano 23 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Witajcie,pewnie już słyszeliście i widzieliście, ale wstawiam dla tych którzy nie widzieli. Normalnie kozak. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 23 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 mam dość dzisiaj już tego tematu wszędzie NON STOP 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 23 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Słyszałem, ale nie widziałem Ostatnia bramka najpiękniej wyszła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 23 Września 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Zamer to tak jak i ja, ale chciałem się z Wami podzielić i tak. No ostatnia bramka przekozak. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 23 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Szkoda ze u nas tak nie grał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 23 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 nie ma z kim u nas tak grać mamy dobrych piłkarzy ale nie grają tak jak tu na pierwszy kontakt i tu lecą różnie raz środek raz bok a u nas cały czas lewą stroną boiska -.- i dośrodkowanie a nóż wyjdzie to jest inny poziom gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 23 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Piękne te brameczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 23 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Rekord świata podobno, więc tyle dobrego że to polak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 24 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Rekord bundesligii :Pchyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Września 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Ej, ale w siatkówce mamy trzecie miejsce. ;d 10 wygranych meczy jeden przegrany i 3 miejsce, jak to?: ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 25 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 to w ogóle jakiś absurd ale widać, że wszystko się może zdarzyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi