Son#Aest Napisano 24 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Hej hej . Kiedys sie stresowalem i wql i bolal mnie zawsze brzuch , mialem wzdety ten brzuch i jak sie stresowalem to mnie az mulilo .. tak sie dzialo przed sprawdzianem lub jakims meczem . Potem ustapilo i teraz wraca inaczaej . Boli mnie brzuch 2 dzien po prawej stronie obok biodra , mam go ciagle wzdedyu i jak naciskam w to miejsce obok biodra bardzo kuje .jakies 2 dni temu przez tydzien bolalo mnie miejsce pod prawa lopatka .. co jest grane .? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 24 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 pod prawą łopatką może być to nerwoból bo tez to miałem przejdzie samo brzuch jak się stresujesz boli to normalne ja jak się mocno czymś zestresuje to mi się kupe chce zawsze nw czemu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 24 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 hmm nie słyszałem o podobnym przypadku, ale proponuję udać się z tym do lekarza bo nie wiadomo co się może pod tym kryć, może wyrostek może coś innego. Lekarz będzie wiedział co się dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son#Aest Napisano 24 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 ale np teraz juz nie stresuje sie a ciagle jak siedze to mnie boli , jest taki wzdety i jak naciskam wlasnie tam to kuje whuj:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwiązanie Neerwusek97 Napisano 24 Października 2015 Rozwiązanie Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Bóle są w kilku miejscach więc tak jak napisano wyżej, nerwobóle, Też tak mam że Mnie ciśnie potrzeba jak jest stres Ból w dolnym prawym miejscu może być wyrostek, ale nie musi, ból pod łopatką może być od kręgosłupa, ale to są poważniejsze sprawy, może masz nerwice i idzie za tym sprawa bólu brzucha, emocje mają duży wpływ na nasze funkcje w życiu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 25 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 sprawdź wyrostek, udaj się do lekarza. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 25 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Co do stresu to ćwicz zaciskanie pośladków Serio pomaga, a i jedz banany przed stresujacym Cie wydarzeniem, bo działają odstresiwujaco 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 A co przeważnie jesz? Jakieś suple stosujesz? Bierzesz leki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son#Aest Napisano 26 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 lekow nie , supli nie juz ale jak konczylem brac kreatyne to wzialem 20 gramow bo nie chcialem tego prochu juz trzymac ,do tej pory sam syf jadlem , dzisiaj czysto juz jem , narazie nie boli brzuch zobaczymy dalej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 No to dobrze, a jak ból powróci, to napisz, to będziemy kombinować co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2021 Pytanie zostało rozwiązane, lub wyjaśnione. - Temat zostaje zamknięty. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi