FarGoo Napisano 28 Lutego 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Wlasnie nie moge na telefonie dodac tak samo jak avatara xd bo komp mi sie zfaiczyl xd a z tele albo za duzy plik albo zalacznik jak sie dodaje przenosi mnie na glowna:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Lutego 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Jaki masz rozmiar pliku który chcesz wstawić na awatar a mi możesz go podesłać na pw? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 28 Lutego 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Poszlo na pw ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Lutego 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Tylko musisz jeszcze mnie zaakceptowac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 29 Lutego 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Trening dzis w ciezkich warunkach pogodowych wiatr zimno snieg.pod stopami a z gory deszczyk ale trening zrobiony;) Zanim zaczne pisac co robilem jeszcze zaznacze zakres ruchu od pelnego wyprostu do gory i na gorze chwila trzymam. Przez co liczba powtorzen mi bardzo spadla tym bardziej ze podciagania staram sie robic za klate Moj cel poki co to dobic do 15 powtorzen aby dalej robic juz swoja metoda jakas baza.musi byc ;) Wiec dzis byl bicus i plecki Rozgrzeweczka kolo 5min 1.Australijki 15/15/15/15 2.Podciaganie nachwytem do klaty 11/11/11/11 3.Podciaganie szerok nachwytem do klaty 12/12/12/12 4.Aistralijki szeroko 15/15/15/15 5.Podciaganie nachwytem wasko jak najwyzej( bo tu ciezko to nazwac ze do klaty) 11/11/11/11 6.Podciagane podchwytem 13/13/13/13 7.Podciaganie podchwytem wasko 12/12/11/10 8.Australijki podchwytem Wasko 15/15/15/15 9.Australijki podchwytem 15/15/15/15 10.Miazdzenie lawki 30/30/30/30 11.Odwrotne miazdzenie (nogi pracuja zamiast korpusu) 30/30/30/30 Po calym treningu lekkie rozciaganko;) Podsumowanie: Podciaganie razem:233 Australijki razem:240 Miazdzenie razem: 240 Ogolnie musze zainwestowac powoli w ciezar i dip belt ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 29 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Co to jest miażdżenie ławki ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 29 Lutego 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 To cwiczenie profesionalnie nazywa sie prostowanie grzbietu na lawce tyle ze ja robie ja poreczach od dipow ;) a podlapalem ta nazwe od jednego usera xd chlopaki tez jej uzywaja we filmikach xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 29 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Te nazwy xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Lutego 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Nie wiem czy nie Maverick używał tej nazwy jako pierwszy. Mi na poręczach zbytnio nie leży, bo się wbija w biodra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 29 Lutego 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 No mi tez nie ale trzeba dac rade xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Lutego 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Oczywiście że tak i widzę że nadal praktykujesz 4 serie? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 29 Lutego 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 4 serie all time tak mi najlepiej sie cwiczy sam nie wiem czemu moze przyzwyczajenie xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 1 Marca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Dzisiaj klata ;) na poczatku pokatowalem hs'a w domku ;) A potem na dwor Zmeczenie wstepne dipy: 47 Dipy na klate:20/20/20/20 Dip on streight bar: 20/20/20/20 Reszta w domku Pompki z nogami na wzniesieniu na poreczach: 18/20/22/20 Normalne pompki na poreczach: 20/22/24/22 Szerokie na poreczach 16/18/20/18 Pompki na boki na poreczach (na strone) 6/7/8/7 Pompki na jednej rece na poreczach 5/6/6/5 Pompki nierowne (jedna reka na ziemi jedna na poreczy) 12/14/16/14 Po treningu rozciaganko. I Chyba odnowila mi sie kontuzja lewego barku z bolem bo z bolem ale trening dokonczylem ;) zobaczymy jutro co bedzie z tym barkiem ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 1 Marca 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Ładnie żeś przyk*rwił tych dipów. Miejmy nadzieję, że bark się jutro nie będzie odzywał. :) Trening mega! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 1 Marca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Dipy ulubione cwiczonko moje^^ z barkiem juz jest w miare ^^ takze jestem dobrej mysli ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 1 Marca 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Z taką ilością dipów to plancha już powinieneś męczyc. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 1 Marca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Caly czas katuje jestem w fazie strable tyle ze jest problem bo jak juz wyprostuje i chce przytrzymac to nawet nie 2s i jeb w dol ale staram sie caly czas xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 1 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Same koksy w koło aż człowiekowi glupio chyba trzeba bardziej spiac dupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 1 Marca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 @Sławek do koksa mi brakuje xd caly czas malo xdd a co do spinania to katuj i pompuj i z kazdym dniem badz lepszy od samego siebie ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 1 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Będę się starał :) mam nadzieję że di lata jakąś formę będę miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 1 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 stary ale zazdro progresu wielkie gratki u mnie w zasadzie progres stoi, tylko waga sie powoli przesuwa ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 2 Marca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 @karamba kiedys widzialem mema "proba charakteru zaczyna sie wtedy gdy nie widzisz rezultatow" ;) ale u ciebie waga idzie takze trening wchodzi ;) @Sławek do lata sporo czasu ;) wiec "jakas" forme na pewno zbudujesz ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martino Napisano 2 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Szacun za forme :) pro skill tylko na SW czy też jakaś siłka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 2 Marca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Tylko sw pare razy na silce bylem ale to rekreacyjnie i zobaczyc jak koledzy cwicza ;) ogolnie dzis troszke pozno wpis ale jest ;) urodzinowy trening nog zrobiony dzis 22lata ^^ Wiec tak rozgrzeweczka kolo 5min Trening kopyt : Przysiady 60/60/60/60 Przysiady z podskokiem 20/20/20/20 Bulgarki Na noge 25/25/25/25 Wykroki 30/30/30/30 Wspiecia palcach 40/40/40/40 Wspiecia na palcach na jednej nodze 25/25/25/25 Na koniec dobilem przysiady i wspiecia na palcach tym ;) Ps probowalem tego z pompkami na poreczach dalem rade cale ale z bolami rowniez z podciaganiem ale tu juz odpadlem xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martino Napisano 3 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 To jest pompa :) fajnie po kolei odpadają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi