FarGoo Napisano 23 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 no dawno nic tu nie aktualizowałem więc wrzucę zmieniony plan z mała sprawą Otóż mam do was prośbę żebyście wypowiedzili się na temat tego planu czy coś brakuje czy z czymś przesadziłem może jakieś niedopatrzenie się trafi. Strałem się zachować regułę po plecach brzucha nie robimy po nogach martwego żeby triceps nie był zaraz po klacie no i żeby nie robić koreanek po plecach PLAN TRENINGOWY – BAZA LP Poniedziałek (Nogi + lędźwie) Wtorek (plecy+biceps) Środa (Klata) Czwartek (Kardio + abs) Piątek (Triceps + barki) 1 Przysiady ze sztangą Podciąganie wąskie 1 MU 5 Dip on streight bar Kardio(HIIT/Bieganie/inne) Reverse t-bar dips 2 Przysiady z podskokiem ze sztangą Podciąganie nachwytem Dipy na klate L-ko V-ki Korean dips 3 Wykroki ze sztangą Podciąganie TF podchwytem i nachwytem Pompki z nogami na wzniesieniu na poręczach lko-krzesełka Dips 4 Przysiad z podporą na łydkach Podciąganie na jednej rece nachwytem i podchwytem Pompki z podklaskiem lub super man push ups Wycieraczki Russian dips 5 Wspięcia na palce ze sztangą Wachadełko Pompki szerokie na poręczach krzesełka krzesełka na boki Pseudo planche push ups 6 Wspiecia na palce na jednej nodze (do bring sally up song) Uginanie ramion ze sztangą Pompki szerokie na boki na poręczach –> pompki nierówne HS Push Ups 7 Martwy ciąg na wyprostowanych nogach Wyciskanie sztangi sprzed głowy 8 Prostowanie grzbietu na poprzeczce Unoszenie ramion w przód ze sztangą MU – Muscle ups TF – Tuck Front HS- Hand stand (stanie na rękach) Serie : Biceps 3 reszta 4-5 serii Małe wyjaśnienie : Pompki szerokie na boki na poręczach –> pompki nierówne -- robimy archery puki możemy potem bez odpoczynku przechodzimy do robienia pompek nierównych żeby dobić klate ostatecznie;P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Na pierwszy rzut oka jest wporzo, ale dokładnie przyjrzę się w domu bo teraz w pracy jestem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 okej :) dziś zrobiłem trening nóg z tym planem i naprawdę wymagający :) a łydki mam z kamienia po bring sully up 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 No plan jest okej Najbardziej mi się podoba trening triceps + barki A co to jest iko krzesełka bo nie mogę skojarzyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 poprostu łączą lki z krzesełkami najpierw jedna l-ka jedno potem dociąganie nóg do klaty (krzesełko) i potem dobijam krzesełkami a lko vki z pozyycji l-sit do vki ;P dużo tego się nie zrobi ale wchodzi i to ładnie ;P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 A no to już jaśniej To V-Sita chcesz robić przyjacielu? Trzeba byc kotem żeby go zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 miau 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Haha A cwiczyłeś już go coś? Bo się zastanawiam czy sama siła wystarczy czy trzeba się też rozciągac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 V sita utrzymać za bardzo nie mogę ale trzeba się rozciągać siła i technika też ma duże znaczenie ale dokładnie się dowiem jak już będę z l-sita robił pięknęgo v-sita narazie się uczę na błędach heh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 A są poradniki do tego V-Sita? Bo chyba nawet nigdy nie szukałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 szczerze ja też nie patrzałem ;) poprostu się rozciągam i próbuje robić metoda prób i błędów XD ale będę się chwalił i pisał na ten temat jak będe umiał bo jeżli znam tteorie a w praktyce się nie sprawdza bo nie umiem to się nie wypowiadam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Nie no bądźmy dobrej myśli plan jest, cel jest to teraz tylko realizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 28 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Czyżby był brak treningów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 to że nie ma wpisów nie znaczy że treningów nie ma robią sie tylko nie aktualizuje dziennika ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 A czemuż to? Dawaj foty formy za karę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 o kurde dawno nie robiłem sobie foty postaram się jutro foto cyknąć bo teraz już w łóżeczku leżę wiem wiem że 19:30 ale nie ma co robić regeneracja itd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Dobra dobra niech Ci będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 ale masz tu foto mojej największej wagi na pocieszenie póki co 87kg albo 88 ulany jak prosie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Ulany? To Ty mnie nie widziałeś, dobrze jest a marudzisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 w porównaniu do teraz co jest to ulany jestem a tylko 4kg różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 No jak te 4kg to sam tłuszcz z wodą to może i tak byc Ale trochę kardio i żyłka będzie na brzuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 30 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 jak powiedziałem to foto formy xD 83kg obecnie ;P zdjęcie bez pompy ;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 30 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Jest se byczek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 No i elegancko Widzę predyspozycje do dużych łap i wielkiej klaty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 30 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Oby, zobaczymy za jakies 5 lat xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi