Goliat Napisano 21 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Miałem, ale go nie używam już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Dlaczego? Jak chcesz nowy to zakładaj podanie o plan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 21 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Chyba po prostu będę leciał progresjami, do puki nie nauczę się upragnionej techniki. Myślisz, że miałoby to sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Myślę, że tak. Ja też kiedyś cwiczyłem tylko pod techniki i było dobrze, techniki wchodziło jedna za drugą, tylko, że sylwetka nic nie rosła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 21 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Mi na sylwetce nic a nic nie zależy, tylko, żebym gruby nie był XD. Na treningach ręcznej mamy zajezdnię, więc nawet nie ma jak przytyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 22 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 No to w takim razie bez problemu możesz pilowac same techniki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 23 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Zacząłem pracę nad technikami. Pierwszy leci back lever. Dzisiaj mimo zmęczenia po łopatowaniu otrzymałem straddla na luzie. Także spoko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 23 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 no to super a fulla zrobisz czy będziesz pracował dopiero ?:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 23 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Kiedyś robiłem fulla, teraz nie utrzymam go w idealnym poziome. Przybrałem trochę na masie i techniki trochę straciły na mocy. Wszystko jest do nadrobienia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 23 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 tak jest niestety tak to z tymi technikami jest szkoda że nie zostają jak się ich już człowiek nauczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 No niestety ale też szybko można się ponownie nauczyć bo pamięć mięśniową zostaje ja jestem przykładem 8 miesięcy nie cwiczylem nic i po 3 miesiącach wróciłem do poprzedniej formy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Full back lever siedzi :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 24 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Dawaj jakieś zdjęcie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 O luju, teraz nie mam jak, ale jutro postaram się :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 No i gratulacje, teraz front lever Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Dzięki dzięki, najpierw doszlifuję bl, bo nie jest perfekcyjny ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Ale jest to już jest sukces i cel prawie osiągnięty. :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Pewnie, jutro jeszcze będę obczajał na świeżo, bo dziś ćwiczyłem po kopaniu w ziemi. Może jest lepiej, niż myślę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Ja jak się uczyłem to patrzyłem na cień czy jest prosto, ewentualnie kamerkę postaw i nagraj i zobaczysz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 oke, będę obczajał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 25 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 Z kamerka widze ze nie tylko ja stosuje xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 25 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 No pewex Najlepiej być sędzia dla samego siebie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 26 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 Sprawdziłem dzisiaj, czy prosto robię... nie robię prosto xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 xD Zbyt duży kąt ?:D Czy ala banano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 27 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Frank banano? ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi