Banan Napisano 17 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 Heja, idzie zima a za zima przynajmniej w kulturystyce idzie masa. Stosujecie to w SW albo kalistenice? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 17 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 Ja ciągle masę i rzeźbę mam A tak to się nigdy na tym nie skupiałem po postu ćwiczyłem i tyle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 17 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 Masa miesniowa przyjdzie z czasem :) w sw wieksza waga działa na niekorzyść przy naukach technik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 No niestety taka prawda, zbyt duża waga nie jest wskazana w SW. No ale co zrobisz, nie nie zrobisz. :) Ja jako takto, nie robiłem masy, po prostu starałem się utrzymywać rzeźbę i ewentualnie troszkę miecha nabrać, aczkolwiek jak teraz mi się trochę przytylo w tym w tłuszcz to sobie tłumacze że robię masę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 17 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 Ja ciągle utrzymuję wagę w jednym poziomie między 71 a 74kg i zawsze widzę różnicę jak ćwiczyłem teraz ważę 73 ale tłuszcz wpadł niestety.Dynloth ja tak mówię każdemu ale sam wiem że po prostu się rozleniwiłem ale jest dobrze bo już coraz mniej mi się chce siedzieć na kompie więc będzie coraz lepiej !!:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 Ważne, żeby się w gry nie wdac to nie będzie tragedii, ja na kompie jak coś robię to tylko na forum siedzę, no nie licząc pracy oczywiście. No lenistwo jest tutaj ciężkim grzechem, tu się zgodzę. :) Ale zależy jeszcze co do masy, jak ktoś jest chudy jak patyk, to lepiej, żeby trochę złapał tej masy i wyglądał jak facet a nie 33 w bicku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 17 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 Hah pamiętam czasy gdy miałem 29 w bicku xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 17 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 No ja seriale oglądam ale to nie był problem jak ćwiczyłem i nie będzie także ogarniem:D Ja nawet nie mierze ile teraz gdzie mam bo się załamie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 Czasami po prostu lepiej nie mierzyć. Ja zaczynałem od 32 o ile pamiętam. A teraz nie mierzę bo jak to mówią rozmiar nie ma znaczenia. xD @Maverick, wieżę w Ciebie, czekam na wpisy w dzienniku, żebyś mnie nie oszukiwał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi