Administrator Dynloth Napisano 19 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Oglądałem jak sami sobie robili te longboardy na yt, ale ja wiem czy są wygodniejsze? większe więc może cięższe sterowanie i z nimi mi się tylko kojarzy zjezdzanie z ulic pod większym kątem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 20 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 Nie wiem nie użytkowałem ale zabawa może być fajna ale tak jak Dynloth mówi bardziej na zjazdach, chyba że będziesz miał z napędem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 No te z napędem też spoko tylko jestem ciekaw czy ma to moc i czy np moje 87kg pociągnąłby pod jakąś górkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 20 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 ostatnio na TVN Turbo w programie Nowy Gadżet Kuba pokazywał trzy i jeden był taki że pod wzniesienie go podciągnął 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 No to chyba że tak A rolki robią z jakimś napędem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 21 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 chyba tylko takie cudo:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 21 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 to już motorek lepszy xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 No haha, to zostaję przy zwykłych rolkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nela33 Napisano 14 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 A jeździcie na wrotkach? Ja kompletnie nie radzę sobie z rolkami, ale ostatnio otwarli u nas wrotkarnie i myślę, czy nie spróbować? To chyba prostsze niż rolki co nie?^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 14 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Teoretycznie tak, a praktycznie nigdy nie próbowałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 14 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Jak miałam jakieś 7 lat to jeździłam na wrotkach. Teraz mam 2 rodzaje rolek, każde do innego typu jazdy i uwielbiam na nich jeździć. Łyżwy też mam ale raz na nich byłam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 14 Marca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 @Nela33 powiem Ci tak rolki i wrotki są tak samo łatwe/trudne jedyna różnica jest taka, że jak jeździłaś na rolkach to ciężko będzie na początku się przestawić na wrotki ale to kwestia czasu. To jest tak samo jak spędzisz sezon na łyżwach to potem na rolkach musisz ogarnąć jak się jeździ bo wykonujemy inny ruch. Jak nie jeździsz na niczym to tyle samo zajmie Ci nauka. Rolki są lepsze na miasto ze względu na ich przystosowanie i tłumienie. Wrotki są właśnie na miejsca jak WROTKA KATOWICE. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 14 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2019 Rolki najbardziej wszechstronne i najfajniejsze chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi