Administrator Dynloth Posted November 19, 2016 Administrator Report Share Posted November 19, 2016 Siemanko pisze do Was z zapytaniem, co myślicie o rozszerzeniu tematyki forum? :) Bo ostatio rozmawiałem z @FarGoo który powiedział mi o czymś co nigdy bym sam nie pomyślał. A mianowicie, że kończy się modą na Street Workout tak jak kiedyś na parkour. No i po dłuższym myśleniu to faktycznie już się tak nie słyszy o tym jak kiedyś, niestety.. Wiec może dodatkowo na forum poruszyć tematyki innych sportów, np. sztuk walk, kulturystyki, free run / parkour. Bo tak na prawdę to każdy z nas miał doczynienia z w/w sportami więc dalibysmy radę :) Co myślicie? i oczywiście stopniowo to wdrażać :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FarGoo Posted November 19, 2016 Report Share Posted November 19, 2016 Jestem za xd 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted November 19, 2016 Report Share Posted November 19, 2016 pasuje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goliat Posted November 19, 2016 Report Share Posted November 19, 2016 Mi też się pomysł podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger Posted November 19, 2016 Report Share Posted November 19, 2016 Może być Aczkolwiek co do końca mody na SW to się nie zgodzę, bo odnoszę wręcz przeciwne wrażenie 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted November 19, 2016 Author Administrator Report Share Posted November 19, 2016 No właśnie sam tak nie śledzę świata sw więc nie mam pojęcia Aczkolwiek jest taka możliwość No to pomysle nad rozsądnym sposobem rozszerzania tematyki forum i będę pisać moje pomysły. Teoretycznie ten zabieg powinien przyciągnąć większą ilość użytkowników, aczkolwiek dobrze wiemy że liczy się bardziej jakość niż ilość, ale czym więcej osób tym będzie fajniej że względu na większą aktywność :) Dobrze na razie dziękuję za Wasze opinie :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goliat Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 Ja bym się ucieszył, jakby było tu coś o kettlebell 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted November 21, 2016 Author Administrator Report Share Posted November 21, 2016 Swego czasu był pewien user, który się nimi zajmował, ale już go nie ma bo został masażystą. :) Ja też lubię kettle więc jak kupię to na pewno będzie jakiś filmik z nich. A masz kettle? Bo tak w sumie to temat już można poruszyc. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goliat Posted November 21, 2016 Report Share Posted November 21, 2016 Nie mam, ale na siłowni nimi ćwiczę, jak jestem. W domu robię swingi sztangielką, ale to nie to samo Też planuje kupić w przyszłości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted November 21, 2016 Author Administrator Report Share Posted November 21, 2016 No to już temat zrobiony, na razie musi wystarczyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts