Administrator Dynloth Napisano 1 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 Siemanko, dziś w radiu słyszałem śmieszną sytuację która miała miejsce gdzieś za granicą i chciałem Wam się nią podzielić. No to tak, pewna pani zauważyła że codziennie od jakiegoś czasu parkuję u niej pod domem jakiś samochód - codziennie o tej samej porze i też po godzinie. Pewnego dnia postanowiła nie zwlekać i zgłosiła sprawę policji bo się obawiała że ktoś szykuje włam do niej do domu. Policja podjechała i faktycznie samochód stał, gdy go wzięli do kontroli okazało się, że kierowca był uzbrojony w 4 smartfony i grał w Pokemon Go, mówił że w tej okolicy krąży legendarny pokemon którego bardzo chce złapac, ale że go nie może znaleźc to codziennie o tej samej porze podjeżdża i na niego czeka. Hahah a ja już myślałem, że ta gra zginęła śmiercią naturalną 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 1 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 Nie zgineła znajomi nadal grają xD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 1 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 Sam nadal gram 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 1 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 A ja mam lumię XD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 2 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Współczujemy??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Grudnia 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Haha sam grałem do 18 poziomu, poczym zacząłem kombinować i bawić się botami które wbiły mi 28 poziom na super pokemonach ale później mi zablokowali konto xd W załączniku mój ulubiony pokemon 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 2 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 haha no to widzisz ja aktualnie 21 poziom bez botów Zostali sami fanatycy serii pokemon, taka racja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 2 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Nawet jeśli to i tak to pewnie jest mnóstwo osób jeszcze jest które w.to grają :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Grudnia 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 No tak ale nie zapomnę jak był szczyt grania w tą grę, wychodziłem na miasto a tam każdy z telefonem w reku o.o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 4 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Jak można w to grać xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Grudnia 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Bo wciąga, nie oglądałeś tej bajki? Haha za dzieciaka każdy chciał mieć swojego pokemona i teraz masz możliwość. Ja nie gram, żeby nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 4 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Ja lubie pokemony xd ale pokemon go nie dla mnie xx 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Grudnia 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Ja się przyznam wciągnęła mnie ale wolę nie odchodzić z rzeczywistości w świat wirtualny D: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 6 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Ja czasami popykam w jakieś gry ale to na komputerze jak już, a na telefonie to przeważnie dla zabicia czasu np Hill climb Racing :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 7 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Dużo ludzi w to grało ale teraz już chyba fanatycy zostali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 8 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 przecież już były oferty pracy dla trenerów pokemon ja to myślałem że kopyta wywale albo ten prank 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 8 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Ja Cie co tu się dzieje w tym świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Grudnia 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Hahahahahah ale rozwalił system Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 To było jakoś na początku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Co sobie pomyśleli inni ludzie jak taka sytuacje zobaczyli xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi