Banan Napisano 14 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 Siema a ja mam pytanie jakie batony lubicie i jakie Wam najlepiej smakują oczywiście wiemy że nikt nie je słodyczy ale jak czasami komuś się zachce zgrzeszyc to jakie je? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 14 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 Ja w ogóle nie jadam słodyczy, ale jak nikt nie patrzy to uwielbiam Marsa, Kit Kata, Twista, Milky Way i Liona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 14 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 Marcepan w czekoladzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 14 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 (edytowane) I Princesse i Góralki i Snikersa PS: A tak poza tym to cukier jest bardzo niezdrowy! Pamiętajcie! PS2: I jeszcze takie z M&Msami kiedyś były ale nie pamiętam jak się nazywają xD Edytowane 14 Grudnia 2016 przez Tiger 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 14 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 Haha, te takie piloty? Snickers dla mnie jest za słodki też tak myślicie? dla mnie lion jest wporzadku i Kinder bueno :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 15 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Bounty mi pasuje a reszta za słodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 No ja czasami sobie liona pochłonę jak mam ochotę na coś słodkiego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 19 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 W sumie to niepotrzebnie zacząłem ten temat bo mi się zachciało słodyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Nawet nie próbuj tego zrobić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 19 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 No ale pomyśl... Jeden malutki pyszny batonik ^^ Taki oblany czekooadą z orzeszkami... No przecież to jest sałatka xD Już tłumaczyłem to powiązanie ;P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 19 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Zgadzam się z @Gralu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Owszem ale nie! Jak ktoś ma słodycze to odesłać do Tigera albo Grala (odmienia się? Xd) ale pod żadnym pozorem nie spożywać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 19 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 O podoba mi się ten pomysł xD Przyjmę słodycze w każdych ilościach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Jak tak można grzeszyc? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 19 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Ej ej przepraszam bardzo ale to nie grzech...ja się tu poświęcam i jem to paskudztwo żeby uchronić przed tym innych! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 A no to zmienia postać rzeczy BTW tłuszczyk rośnie? Dbasz o niego? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 19 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 No więc proszę mi tu nic nie insynuować Rośnie jak na drożdżach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Hahah żeby mi tak bicki rosły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 19 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Ekhem... Pomysł @Dynloth jak najbardziej tak xD My się z @Tigerem zajmiemy nimi... Skoro piszesz, że to grzech, tp odsyłajcie do nas my pogrzeszymy za was i zadbamy byście Wy nie grzrszyli, w końcu lepiej 2 grzeszników niż 12 ^^ A jeśli chodzi o tłuszczyk to ja z Tigerem nie wierzymy w globalne ocieplenie i szykujemy się na epoke lodowcową??? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 20 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Dobra to wyślę wam po batoniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Nie, nie możesz! Chyba, że sam zrobisz jakieś zdrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 20 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Dominiku cichaj xD Chętnie z Tigerem sprawezimy jak smakują z innych województw??? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Myślę, że tak samo jeżeli chodzi o te same marki. Ale żarłoki z Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 20 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Kto żarłok? Kto? Kto gruby? Nie jestem żadnym grubasem! Może nie jestem zbyt bystry, ale grubasem nie jestem? Na Tetusa!! Jestem tylko puszysty!!! Kto się domyślił? ^^ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 A właśnie Gralu dawaj fotkę formy bo jestem ciekaw jak wyglądasz obecnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi