Magik Napisano 2 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Założyłem dziennik dlaczego? -Żeby się podzielić z wami moim treningiem, efektami ciężkiej pracy,tym co udało mi się osiągnąć Aktualnie mam 15 lat Ćwiczę street workout & calisthenics 5 miesięcy Dzięki Dominikowi moje efekty są zauważalne tak jak i szybkie progresie w figurach street workout 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Sierpnia 2017 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 No i super że założyłes dziennik, będziemy mogli na bieżąco śledzić Twoje efekty jak i progresje :) Czekam na pierwsze wpisy o treningach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 3 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Siemanko Czekam na wpisy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Sierpnia 2017 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 No gdzie jest info o treningu i jedzeniu? @Tiger. BTW masz szatanska liczbę reputacji, nie wiem czy ja psuć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 3 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Hahah xD Śmiało, pozwalam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Sierpnia 2017 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Pogoniłem Magika na FB, może zaraz coś napisze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Napisano 3 Sierpnia 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Aj Domin xd Trening to była masakra, ale wszedł rekord w muscle-ups aż 6 ^o^ Kolacja 26g białka 67g tłuszczu 71g węgli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Sierpnia 2017 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 No i bajeczka Jutro będzie 8 MuscpeUpów 71g węgli na kolację? Co żeś żarł? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Napisano 3 Sierpnia 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 ten shake miał sporo bo aż 32 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Sierpnia 2017 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Później Ci oblicze zapotrzebowanie, to zobaczymy czy jesz ile potrzebujesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Napisano 3 Sierpnia 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Oks 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Napisano 3 Sierpnia 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 A co z tym szarym?? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Napisano 3 Sierpnia 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Zapomniałem wcześniej dać? Progres w planche rośnie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Sierpnia 2017 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Szary się wstydzi chyba No progres jest ? Szkoda że u mnie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Napisano 4 Sierpnia 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 ta nie ma? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 5 Sierpnia 2017 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 No ni ma, nic nowego się nie mogę nauczyć xd Był dziś trening? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi