Quake Napisano 15 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Chłopaki czy jest jakaś ekipa w Polsce którą można nazwać najlepszą ekipą w Polsce? :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 15 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Wyczuwam inbe ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Haha nie no myślę że nie będzie tak źle Hmm nie mam pojęcia, trzeba byłoby pooglądać obecne formy ekip i sprawdzić, jedno jest pewne obecnie panuje indywidualizm i każdemu zależy żeby promować siebie a niekoniecznie grupę :) Myślę że w każdej większej grupie jest jakaś perełka na super poziomie :) Kwestia teraz tego która ekipa ma tych perełek najwięcej :) @Bern mówił, że w Biłgoraju mają mocnych chłopaków :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 15 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 Ekipa Gromadka mają mocnych zawodników ? Ale tak jak mówi @Dynloth każdy chyba stara się wypromować indywidualnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 16 Stycznia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 No to troszkę szkoda, fajne byłyby zawody gdzie walczyły by ekipy o tytuł mistrza Polski a nie indywidualnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 16 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Gdzieś chyba były takie zawodu tego typu ale nie o tytuł mistrza Polski tylko jakieś zwykle ze ekipy walczyly ze sobą ? Ale czy są jeszcze to nie wiem może w tym roku coś będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 16 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Dwóch na dwóch na pewno było, trzech na trzech też gdzieś chyba było ale no 5 na 5 to już mu musimy zrobić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 19 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 No i akurat się wyłoni odpowiedź na pytanie i wtedy może bardziej poszłyby grupy w rozwój grupowy a nie indywidualny tak jak mówicie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Oczywiście, dopisuję to do listy do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi