Jump to content
Workout Athletes

Kilka słów o mnie

Recommended Posts

dzień dobry <3
Nazywam się Magdalena Ślusarczyk i pochodzę z Radomia, miejsca w którym spełniam swoje marzenia i się rozwijam :) Prowadzę tutaj swoje studio pole dance - Cocoon Pole Dance Academy :) 5 lat temu po raz pierwszy trafiłam na sale pole dance ale nie sądziłam wtedy, że zawładnie moi całym życiem :) rok później dostałam propozycję pracy jako instruktor i podeszłam do tematu bardzo poważnie, przede wszystkim zainwestowałam w kurs instruktorski :) jestem instruktorem pole form dawniej pole fitness pole form :) od 3,5 roku uczę ludzi pole dance,a od maja 2015 roku prowadzę własne studio :) stałam się czynnym uczestnikiem warsztatów, eventów, obozów, zawodów pole dancowych :) dużo czasu poświęcam na rozwój i staram się czerpać jak najwięcej z tego pięknego sportu :) jeśli macie pytania chętnie odpiszę :)

POLE LOVE <3

Projekt bez tytułu.png

• Lubię to 3
  • Jest moc! 1

Godzinę temu, Quake napisał:

Witamy :D

Jak trafiłaś na Pole Dance? :) Ktoś polecił, reklama, marzenia? :D

Na grouponie :P była możliwość kupienia taniej karnetu na zajęcia, poszłam, spróbowałam, a później wszystko potoczyło się już bardzo szybko :)
Marzeń jest wiele :) przede wszystkim rozwijać swoją pasję i zarazić nią jak najwięcej osób :)

• Jest moc! 1

W dniu 4.03.2018 o 14:43, Banan napisał:

Cześć :)

Super, że się spełniasz, jakie masz najbliższe plany i cele na 2018 rok? :)

Obecnie trwają przygotowania do mojego startu w międzynarodowych zawodach esesnsai :) które są już niedługo (pod koniec kwietnia) poza tym 2018 roku to rok moich wyzwań :) więc jest kilka figur i przejść które chciałabym opanować :) ponadto będę szykowała 5 swoich kursantek do startu w zawodach (4 z nich po raz pierwszy) więc stres jest  :D

• Lubię to 1