mordeliuss Napisano 9 Maja 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Witajcie, Jestem już troszkę stary bo mam 30 lat ale nigdy nie trzeba przestawać nad sobą pracować. Po długiej przerwie od diet i siłowni spowodowanej natłokiem zdarzeń i stresem chciałbym wrócić do sportu. Wybór padł na Street Workout. Dlaczego? Pytanie proste, nie mam czasu na dojazdy na siłownie, przebieranie się gdzie treningi z cardio potrafiły trwać 2,5 godz a w parku pod moim domem wybudowali nowy plac do Street Workoutu. Dodatkowo przekonał mnie fakt, że uwielbiałem rozgrzewać się na drążku i poręczach. Pochodzę z Radomia i niestety na moim osiedlu "Południe" nie mam zbyt wielu znajomych chętnych do ćwiczeń. Nie brak mi motywacji więc chociażbym miał sam ze słuchawkami ćwiczyć to i tak będę, wiadomo że w grupie raźniej nawet goniąc cele ale nie mam zamiaru rezygnować 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Maja 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Siema witamy w ekipie, od nas tam trzy osoby trenują kwestia dogadania się z nimi. Fajne że wybrałeś SW chętnie Ci pomogę online jak i offline. Wiek to tylko liczby wszystko jest do zrobienia. Trzymam kciuki za Ciębie i Twój postęp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 9 Maja 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Witamy w rodzinie, też się cieszę, że wybrałeś Street Workout - piękny sport. :) Co do wieku to nigdy nie jest za późno, kiedyś na forum był facet który zaczynał w wieku 40 lat bo takie sobie postanowienie zrobił i całkiem dobrze mu szło, więc nic tylko ćwiczyć :") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 10 Maja 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2018 Witamy na pokładzie :) Jakie elementy w pierwszej kolejności chcesz opanować? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mordeliuss Napisano 10 Maja 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2018 Po dzisiejszym treningu chcialbym wrocic do formy. Zwichniety bark daje mi duzoooo znac o sobie i o podciaganiu szerokim ciezko mowic, tak samo dipsy. Zostaje obwodowka przez 2 miesiace zeby dojsc do siebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi