HARD3R Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 Witam. Mam na imię Cezary, pochodzę ze ¦wiebodzina. Zawsze ćwiczyłem tylko pompeczki, brzuszki i troszkę podciągania z tych siłowych (jakaś tam forma i wygląd jest), teraz chce się zabrać za to bardziej. Z innych sportów to jujitsu tradycyjne od 2010 i judo. Morsowanie także. Lubie bardzo góry. I teraz misja dla was... biegam maratony, czyli - jak to robić z dużą ilością biegania? :> Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banan Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 Siema. Z tego co rozmawialiśmy o bieganiu, to maraton niezbyt pasuje z budowaniem masy mięśniowej. Podstawy kalisteniki masz, więc teraz czas przerzucić się na drążki. To mówisz, że parter jest Twoją mocniejszą stroną? ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted July 18, 2013 Administrator Report Share Posted July 18, 2013 Witaj! Marato?czyk, fighter, determinacje i siłę masz. Dwa miesiące na drążkach i będziesz zadowolony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 Siemano ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARD3R Posted July 18, 2013 Author Report Share Posted July 18, 2013 Banan. Dwóch Panów teraz biegło Bieg Rze?nika ( 80km po górach), para ta nazywała się chyba Irons. Byli nawet na bardzo dobrej pozycji, a wyglądali... Sam byś nie uwierzył :P Większy był koleś niż Dynloth na avatarze :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted July 18, 2013 Administrator Report Share Posted July 18, 2013 Hahahaha, poprawiłeś mi humor. Na takie bieganie trzeba mieć odpowiednio przygotowaną kondycję i psychikę. Ja po 6km wysiadam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARD3R Posted July 18, 2013 Author Report Share Posted July 18, 2013 Szczerze powiedziawszy bardziej trenuję pod jednostki specjalne, w których mam nadzieję za kilka lat działać. Siła, kondycja etc. etc. a nie tylko jedno ukierunkowanie. Tacy ludzie nie mogą być dobrzy tylko w jednej rzeczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted July 18, 2013 Administrator Report Share Posted July 18, 2013 Zgadzam się. Ja akurat jestem w liceum wojskowym i jeżdżę na jednostkę wojskową do Kielc i tam ćwiczymy na OSF'ie. Tam można sprawdzić wytrzymałość kondycję. A co do ukierunkowania, to dobrze interesować się wieloma rzeczami, a nie jedną, gdyż ta może się nie udać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts