HARD3R Napisano 18 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Witam. Mam na imię Cezary, pochodzę ze ¦wiebodzina. Zawsze ćwiczyłem tylko pompeczki, brzuszki i troszkę podciągania z tych siłowych (jakaś tam forma i wygląd jest), teraz chce się zabrać za to bardziej. Z innych sportów to jujitsu tradycyjne od 2010 i judo. Morsowanie także. Lubie bardzo góry. I teraz misja dla was... biegam maratony, czyli - jak to robić z dużą ilością biegania? :> Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 18 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Siema. Z tego co rozmawialiśmy o bieganiu, to maraton niezbyt pasuje z budowaniem masy mięśniowej. Podstawy kalisteniki masz, więc teraz czas przerzucić się na drążki. To mówisz, że parter jest Twoją mocniejszą stroną? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Lipca 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Witaj! Marato?czyk, fighter, determinacje i siłę masz. Dwa miesiące na drążkach i będziesz zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 18 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Siemano ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARD3R Napisano 18 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Banan. Dwóch Panów teraz biegło Bieg Rze?nika ( 80km po górach), para ta nazywała się chyba Irons. Byli nawet na bardzo dobrej pozycji, a wyglądali... Sam byś nie uwierzył :P Większy był koleś niż Dynloth na avatarze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Lipca 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Hahahaha, poprawiłeś mi humor. Na takie bieganie trzeba mieć odpowiednio przygotowaną kondycję i psychikę. Ja po 6km wysiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARD3R Napisano 18 Lipca 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Szczerze powiedziawszy bardziej trenuję pod jednostki specjalne, w których mam nadzieję za kilka lat działać. Siła, kondycja etc. etc. a nie tylko jedno ukierunkowanie. Tacy ludzie nie mogą być dobrzy tylko w jednej rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Lipca 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Zgadzam się. Ja akurat jestem w liceum wojskowym i jeżdżę na jednostkę wojskową do Kielc i tam ćwiczymy na OSF'ie. Tam można sprawdzić wytrzymałość kondycję. A co do ukierunkowania, to dobrze interesować się wieloma rzeczami, a nie jedną, gdyż ta może się nie udać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi