Administrator Dynloth Napisano 18 Lipca 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Rekord czasowy w ćwiczeniu plank (mostek) wynosi ponad 1h, 20min. (Offline) 1f423327df86416433caec40c85d9d16 A Wy ile wytrzymacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goodking Napisano 19 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Będzie trzeba to sprawdzić bo nie mam pojęcia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 19 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 no na pewno nie godzinę :DD haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Lipca 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Ja to koło kilku minut, ale godzinę? ;O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 4 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 I to jest wynik. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fRz Napisano 25 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 ło rany :d ponad godzine, chyba bym się nie wyprostował po takim czasie :D ja też tylko pare minut wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Everloy Napisano 25 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 ja bym włączył sobie jakiś film i oglądał przez ten czas ;D ale szacunek się należy ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 25 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Wydajne się niemożliwe, respekt. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ares11 Napisano 27 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Hmmm taka motywacja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 27 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 ¦więtej pamięci przyjaciel , który chodził na Vo-Quyen (wietnamska sztuka walki) nie raz mi mówił że mistrzowie potrafię plank na 45 MINUT ~ i mówią że po tym czasie uwalniają się " moce joniczne " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Napisano 27 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Z pewnością po takim czasie uwalniają się jakieś moce. Bo normalnie nie da rady. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 27 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Lata ćwicze? :D I może jakaś medytacja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 27 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 może max 10 min :P Ostatnio udało mi się ponad 5 i mogłem jeszcze, ale to było podczas treningu Także 10 min, challange accept, może ktoś ze mną spróbuje? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufii Napisano 28 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Z tego co pamietam to rekord w plank wynosi ponad 2h a ten facet byl w trakcie bicia rekordu:P ale szacunek sie nalezy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zynek Napisano 5 Kwietnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 3minuty cienko jak na 15 lat dobrze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi