Jump to content
Workout Athletes

Witam

Wida
 Share

Recommended Posts

Cześć jestem Kamil, mam 18 lat. Zawsze chciałem się tak fajnie technicznie podciągać no i dlatego się zainteresowałem StreetWorkout'em. Dodatkowo 4-5 razy w tygodniu trenuję Brazylijskie Jiu Jitsu. Mieszkam w małej miejscowości w okolicach Ostrowa Wlkp. A właśnie.. wraz ze znajomymi zebraliśmy podpisy i daliśmy petycję do gminy z prośbą o wybudowanie parku do SW :D We Wrześniu będzie rada i się okażę. Radni trzymają naszą stronę.. Może się uda Pozdrawiam.

• Replies 29
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Zależy jaka technika są łatwe i są mega trudne :D BJJ to świetna sprawa, niektórzy porównują je do szachów tylko, że na macie.. Trzeba myśleć no i być zwinnym jeżeli chce się wygrywać (bynajmniej w moim wypadku gdzie ważąc 60 kg walczę z 85+). Wiadomo, że niektórzy preferują walkę "złap i ściśnij", ale to nie na tym polega ;P Ja ćwiczę ok 8-9 miesięcy z tym, że miałem 1,5 miesięczną przerwę.. (MATURA). Zachęcam do trenowania :D

No to są wyko?czeniówki. Już na takie ostateczne "dobicie" przeciwnika :D Ja gustuje bardziej w walce na pkt. staram się nie ko?czyć od razu tylko trochę poturlać, przetoczyć itd. Ale przyznam do tego jest potrzebna siła.. Nogi i ręce.. No i wiadomo brzuch przy skręcaniu się. Wstyd się przyznać, ale kiedyś grałem w piłkę i dzięki temu mam trochę siły w nogach ;d Jest to spory plus w walce ze słoniami :D PS. Właśnie pije szklaneczke piwka (zalecane przez trenera) po 3 godzinnym treningu Pozdrawiam.

Cześć Nie mam pojęcia, ale mówi, że dla zdrowia. (Pewnie w żartach). Wiesz jak to jest 3h turlania się i to jeszcze co niektórzy to "spinerzy", człowiek wyko?czony i taką małą szklankę piwa (150-200) się wypiję to od razu lepiej tak jakoś "na duchu" :D

• Administrator

Moim zdaniem taka ilość alkoholu nie zaszkodzi. Ja alkohol ograniczyłem do 0 i jestem z siebie dumny. ;p Ja miałem 3 treningi MMA właśnie 3 godzinne, to od potu mi palce odmiękały. ;p Ale to uczucie po treningu, niesamowite.

no to ja tak właśnie się teraz czuję Ok idę trochę odespać bo jutro rano.. A no właśnie nie pochwaliłem się.. Z kumplami robimy sobie takie przydomowe drążki. I jutro rano właśnie chcemy je postawić. Jak się uda to wstawię gdzieś zdjęcie. A tymczasem Miłej nocy! :D

My dla siebie, u mnie na działce robimy plac za ok. 400zł. Dwa drążki i do dipów. Stopniowo będziemy poszerzać o jakieś ławeczki do pompek czy coś tego typu. A ten plac co chcemy aby nam gmina zrobiła to za ok. 30000 zł. I raczej nam zrobią bo mamy, że tak powiem "plecy" w gminie Jakiś radny z Wrocławia nam napisał petycje tak profesjonalnie i teraz zobaczymy jak to się dalej potoczy. :D Jak by wyszło to zapraszam na otwarcie :P

Właśnie sko?czyliśmy nasz przydomowy plac. Zaraz porobię zdjęcia A ten konkretny to dlatego, że niby te atesty tyle kosztują, ale nie wiem tak nam wycenił typek z firmy co robią właśnie takie place :D A co do młodzieży to dużo nas ćwiczy na siłkach itd. Jest też dużo z młodzieży, że tak powiem.. Marginesu.. ćpanie, picie itd. Miejmy nadzieję, że małolatom się to spodoba i wybiorą lepszą drogę :D