Wida Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Cześć jestem Kamil, mam 18 lat. Zawsze chciałem się tak fajnie technicznie podciągać no i dlatego się zainteresowałem StreetWorkout'em. Dodatkowo 4-5 razy w tygodniu trenuję Brazylijskie Jiu Jitsu. Mieszkam w małej miejscowości w okolicach Ostrowa Wlkp. A właśnie.. wraz ze znajomymi zebraliśmy podpisy i daliśmy petycję do gminy z prośbą o wybudowanie parku do SW :D We Wrześniu będzie rada i się okażę. Radni trzymają naszą stronę.. Może się uda Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turkles Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Witaj :D Trudne jest to BJJ? Co o nim sądzisz? Długo już ćwiczysz ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wida Posted July 19, 2013 Author Report Share Posted July 19, 2013 Zależy jaka technika są łatwe i są mega trudne :D BJJ to świetna sprawa, niektórzy porównują je do szachów tylko, że na macie.. Trzeba myśleć no i być zwinnym jeżeli chce się wygrywać (bynajmniej w moim wypadku gdzie ważąc 60 kg walczę z 85+). Wiadomo, że niektórzy preferują walkę "złap i ściśnij", ale to nie na tym polega ;P Ja ćwiczę ok 8-9 miesięcy z tym, że miałem 1,5 miesięczną przerwę.. (MATURA). Zachęcam do trenowania :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted July 19, 2013 Administrator Report Share Posted July 19, 2013 Siema, ja byłem na dwóch treningach i to nie moja bajka, jeżeli parter, to graound and pound, chyba, że podstawy ballacha(chyba tak), kimura, klucz, trójkąt. Do BJJ trzeba mieć żelazną siłę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wida Posted July 19, 2013 Author Report Share Posted July 19, 2013 No to są wyko?czeniówki. Już na takie ostateczne "dobicie" przeciwnika :D Ja gustuje bardziej w walce na pkt. staram się nie ko?czyć od razu tylko trochę poturlać, przetoczyć itd. Ale przyznam do tego jest potrzebna siła.. Nogi i ręce.. No i wiadomo brzuch przy skręcaniu się. Wstyd się przyznać, ale kiedyś grałem w piłkę i dzięki temu mam trochę siły w nogach ;d Jest to spory plus w walce ze słoniami :D PS. Właśnie pije szklaneczke piwka (zalecane przez trenera) po 3 godzinnym treningu Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Siemanko. ;D Dobry trener. ;p A możesz powiedzieć jakie ma zastosowanie szklanka piwa po dużym wysiłku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wida Posted July 19, 2013 Author Report Share Posted July 19, 2013 Cześć Nie mam pojęcia, ale mówi, że dla zdrowia. (Pewnie w żartach). Wiesz jak to jest 3h turlania się i to jeszcze co niektórzy to "spinerzy", człowiek wyko?czony i taką małą szklankę piwa (150-200) się wypiję to od razu lepiej tak jakoś "na duchu" :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted July 19, 2013 Administrator Report Share Posted July 19, 2013 Moim zdaniem taka ilość alkoholu nie zaszkodzi. Ja alkohol ograniczyłem do 0 i jestem z siebie dumny. ;p Ja miałem 3 treningi MMA właśnie 3 godzinne, to od potu mi palce odmiękały. ;p Ale to uczucie po treningu, niesamowite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wida Posted July 19, 2013 Author Report Share Posted July 19, 2013 no to ja tak właśnie się teraz czuję Ok idę trochę odespać bo jutro rano.. A no właśnie nie pochwaliłem się.. Z kumplami robimy sobie takie przydomowe drążki. I jutro rano właśnie chcemy je postawić. Jak się uda to wstawię gdzieś zdjęcie. A tymczasem Miłej nocy! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banan Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Cześć. ;p O kolejny plac. W takim razie czekamy na foto. ;p Dobranoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Posted July 19, 2013 Report Share Posted July 19, 2013 Siemano. Jakiś większy placyk robicie? I jak Wam cenowo wyszło? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wida Posted July 20, 2013 Author Report Share Posted July 20, 2013 My dla siebie, u mnie na działce robimy plac za ok. 400zł. Dwa drążki i do dipów. Stopniowo będziemy poszerzać o jakieś ławeczki do pompek czy coś tego typu. A ten plac co chcemy aby nam gmina zrobiła to za ok. 30000 zł. I raczej nam zrobią bo mamy, że tak powiem "plecy" w gminie Jakiś radny z Wrocławia nam napisał petycje tak profesjonalnie i teraz zobaczymy jak to się dalej potoczy. :D Jak by wyszło to zapraszam na otwarcie :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARD3R Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 No to życzę powodzenia Wida! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted July 20, 2013 Administrator Report Share Posted July 20, 2013 Trzymam kciuki. Taki placyk, to byłby już konkret. Na otwarcie można byłoby wpaść. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedzio12 Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 Na otwarcie placu za 30 kafli z chęcią się wybiore :DD haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted July 20, 2013 Administrator Report Share Posted July 20, 2013 Plac za tysiąc złotych jest fajny, a za 30x tyle. Ale też ciekawe, czy taka cena z powodu materiałów, czy większej ilości elementów. ;p Zapewne jedno i drugie, ale coś bardziej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedzio12 Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 no wiekszy będzie na pewno :D ale nawet na takim za tysiąc jest zabawy :DD w chuj xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted July 20, 2013 Administrator Report Share Posted July 20, 2013 Na takim placyku, to już można robić wszystko, a większy plac potrzebny jak więcej osób ćwiczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARD3R Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 Może taka też idea, miejscowa młodzież chociaż to zacznie ćwiczyć :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedzio12 Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 Oby to nie był słomiany zapał i żeby plac nie stał pusty... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wida Posted July 20, 2013 Author Report Share Posted July 20, 2013 Właśnie sko?czyliśmy nasz przydomowy plac. Zaraz porobię zdjęcia A ten konkretny to dlatego, że niby te atesty tyle kosztują, ale nie wiem tak nam wycenił typek z firmy co robią właśnie takie place :D A co do młodzieży to dużo nas ćwiczy na siłkach itd. Jest też dużo z młodzieży, że tak powiem.. Marginesu.. ćpanie, picie itd. Miejmy nadzieję, że małolatom się to spodoba i wybiorą lepszą drogę :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted July 21, 2013 Administrator Report Share Posted July 21, 2013 No właśnie to jest dobry argument dla Gminy, czy prezydenta Miasta. Chętnie zobaczę jak Wam wyszło. A w jakiej firmie oglądałeś plac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wida Posted July 21, 2013 Author Report Share Posted July 21, 2013 Zaraz wstawię zdjęcia tylko je porobię, bo wczoraj już za ciemno było :D Brat to załatwia, jak wróci do domu to się go zapytam ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted July 21, 2013 Administrator Report Share Posted July 21, 2013 To od kiedy będziecie ćwiczyć na tym placu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wida Posted July 21, 2013 Author Report Share Posted July 21, 2013 Dzisiaj był taki oficjalny 1szy trening :D Sorry ale głupio wyszło z tymi zdjęciami, bo kumpel robił i coś mu się nie śpieszy wysłać więc chwile musicie poczekać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts