LittleBoy Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 Cześć! Jestem Jarek pochodzę z okolic Włocławka i mam 17 lat. Moja przygoda ze SW zaczęła się mniej więcej od tegorocznych wakacji, ale licząc czas, który spędziłem na siłowni to ćwiczę ponad rok(z przerwami). Obecna waga 65,7kg przy wzroście 176cm. Aktualnie plan jest taki żeby ostro przymasować (co ciężko mi idzie bo jestem typowy ekto :D ). Niestety od wakacji ponowiły mi się problemy z kolanem nie mogę ćwiczyć nóg a jakby tego było mało powstał spory zanik mięśnia czworogłowego. Jak tylko zakończę rehabilitację ostro biorę się za tą partię bo bocianem być nie chcę . To tyle o mnie niech moc będzie z wami! Pozdro! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted December 15, 2014 Administrator Report Share Posted December 15, 2014 Witaj, jedyny plus tego, że będziesz miał łatwiej z planchem, BackLeverem i FrontLeverem. ;D Powodzenia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gralu Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 Witam i życzę powodzenia : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LittleBoy Posted December 16, 2014 Author Report Share Posted December 16, 2014 Dzięki ;d Masz racje Dynloth umiem Back levera mimo, że go praktycznie nie trenowałem :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trenn Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 Witaj, współczuje z kolanem, sam wiem co to znaczy. Szybkiego powrotu do zdrowia. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted December 16, 2014 Administrator Report Share Posted December 16, 2014 No kolano będzie się odzywało przez praktycznie resztę życia.. No to widzisz, są też tego plusy, ja natomiast z udem o obwodzie 62 cm mam słabo, bo utrudnia mi bardzo FL. Mieliśmy sporo Użytkowników którzy mieli różne problemy ze stawami, ale ćwiczyli i mimo wszystko mieli całkiem spore efekty. A kontuzje mijały z czasem. Także do góry głowa i 110% na treningu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 Witaj !! Motywacji!!:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LittleBoy Posted December 17, 2014 Author Report Share Posted December 17, 2014 W sumie jakiej by kontuzji nie mieć to jest niefajne, ale lepsze kolano niż np. bark, który uniemożliwia trenowanie góry ciała. Bratu ciotecznemu wyskoczył bark podczas grania na play station i teraz musi uważać bo bardzo łatwo żeby mu znowu wyskoczył . Ćwiczy 5 lat kawał byka to zna się na rzeczy i musi robić ćwiczenia nie obciążające barku. Ale lepiej wyciągnąć wnioski z błędów innych i zapobiegać a nie leczyć. ;d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MerDano Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 Czyli... pamiętać o nienagannej technice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts