Global Napisano 8 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Jestem Tomek, i w tym roku idę do 3 klasy gimnazjum. Od kilku dni czytam sobie forum, ale dopiero wczoraj założyłem konto. Nigdy nie był ze mnie żaden sportowiec, ale postanowiłem wziąć się za siebie i zacząć ćwiczyć. Głównie chodzi mi o sylwetkę. Nie będę ukrywał, że robię to tylko dla niej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mini Napisano 8 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Witaj. Jeżeli będziesz miał dobrą motywacje i będziesz się porządnie przykładał do treningów to spokojnie dasz radę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 9 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Sylwetkę jest łatwiej zrobić, niż siłę. Także kilka miesięcy ciężkiej pracy i efekty na pewno zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Sierpnia 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Dobry plan + dieta + dwa miesiące ciężkiej pracy = Osiągnięcie części Twojego celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 9 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 9 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Cześć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi