m4lusz3k Napisano 29 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 DObra dziś był trening ABS ) Brzuszek czuje robiłem ćwiczenia u kolegi na siłowni :DD Ale to tylko te swoje , a oni swoje :D Jeszcze robiłem trochę podciągnieć pompeczek i wgl ) PS:Podciągnięcia z obciązeniem 10kg nachwytem :12(mogłem jeszcze dalej robić) Podciągniecia z obciązeniem 10kg podchwytem zamkniętym ;12(w trakcie treningu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 31 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Witam :D) Dziś trening barki+przedramie; ) Wszystkie ćwiczenia zrobiłem :D Pompa była od poczaku do ko?ca , ćwiczyć się chciało ) Szamka to ryz+nogi kurczaka ;DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 31 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Moja przykładowa dietka :D ¦niadanie ok.140g płatek kukurydzianych+250ml mleka 2¦niadanie 3 bułki z wedliną z Indyka+pomidor+ser Obiad ( to co mama zrobi)zazwyczaj jest to mięso+ziemniaki Przed treningiem ryż++warzywa Po treningu ryż++kurczak+warzywa Kolacja serek wiejski Czasami nie jadam Przed treningiem , tylko po obiedzie idę na trening Jak wyjdę po za deficyt kaloryczny to się tym nie przejmuje , ji na odrówt :D Jak zjem za mało to też się nie przejmuję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 1 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Dieta świetna, dajesz radę ja utrzymywać codziennie? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 1 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 No staram się ;d Często jest tak nie mam siły zjadać przed treningiem ;D Wtedy nadrabiam trochę po treningu ) No i dzięki :DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 1 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Siemanko ) Dziś u mnie trening nóg , ale to tak jak u Was :D) Było dobrze :D Wszystkie ćwiczona ogarnąłem ;D Czułem bardzo dobrze łydki jak i uda podczas treningu :D Jutro planowane małe zakwasy , ale to nic jakoś je rozbije :D)Szamka kurczak+ryz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 To Ty już sporo hajsu wydales na tego kurczaka. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Najlepsze i najłatwiejsze danie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 I dobrze, bo po co ma się mordować w kuchni pół dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 No troszke i juz wydalem ,ale to nic :D Bez jakich kolwiek wydatkow nic bym nie osiagnal xd Jedzonko robi sie 20minut ,tylko i wylacznie przez ryz ehs... xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Witam ;D Dziś był trening ogólny :D Nie zrobiłem 2-3 ćwicze? bo coś mnie bark bolał .. ;D Ale tak to było okey; D Po treningu zjadłem sobie kurczak+ryz; D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Sam ryż i cycek z kurczaka? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 To Ty to codziennie jesz?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Ważne że wogóle się trening odbył:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Ixson, dieta to podstawa. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Wiem doskonale o tym, bez tego nie ma co ćwiczyć, ale ja tam wolę różnorodność w jedzeniu. Znaczy nie wiadomo co, ale codziennie to samo w ko?cu zbrzydnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Od czego są przyprawy. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Niby tak, ale bez przesady;D Z resztą co kto lubi;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Kurczaczek mrr; ) Odpowiednie przyprawy i posiłek jest już inny ;d Musze kupić sobie z 2 sosy do tego ryżu Czasami jem sobie makaron :D Myślę nad kupnem jakiejś rybki ;D Jaką byście polecili ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Tu?czyk w wodzie. Idealny z ciemnym pieczywem na kolacje. Ja osobiście uwielbiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Ale coś po treningu hmm D? Co do tu?czyka to sobie raczej kupie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Ja to sobie trzymam kilka puszek makreli na wypadek gdyby w domu jedzenia zabrakło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 2 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Ryba po treningu odpada ponieważ ma za dużo tłuszczu, ale jak już się uprzeć, to śmiało po treningu możesz jeść pangę lub mintaja, mają mało tłuszczu. Pamiętaj by kupić białą pangę, bo czerwona ma tłuszczyk. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 OKey, wezmę to pod uwagę :D) Dzięki za propozycję :D Spróbuje sobie tej rybki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 3 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Proszę Cię nie jedz pangi xD Jest tania, to fakt. Ja ją spróbowałam raz, parę lat temu ale smak tego czegoś mnie odrzucił. Wystarczy wpisać sobie hasło "panga" w Google i poczytać, czy faktycznie warto ją jeść. Dorsz lub mintaj jest niewiele droższy a i zdrowszy. Czytałam kiedyś różne fora sportowe, zdrowotne to wszędzie odradzają pangę. Nie wiem, czy prawda jest taka jak piszą, ja tego nie ruszę, bo mi bardzo mocno nie smakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi