Ryjcu Napisano 25 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2018 Witam wszystkich, mam na imie Bartek jestem z Podkarpacia mam 18 lat interesuje sie piłką nożną, komputerami zafascynowala mnie Kalistenika i streat workout i cos tam sobie cwiczylem przez jakis niecały miesiąc efekt jakies drobne sa. Głównie to chce przybrac troche na masie i mieć dobrą sylwetka oraz uczyc sie figur statycznych. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 25 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2018 Siemanko witamy Cię w naszej ekipie:) Jak chcesz przybrać na masie to musisz pilnować jedzenia. Jak do tej pory wygląda Twoje odżywianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 25 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2018 A co do sylwetki to jest okej ja bym tylko bardziej nad klatka popracowal bo odstaje od dobrze zrobionych barków i ramion 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjcu Napisano 26 Sierpnia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2018 2 godziny temu, Quake napisał: Siemanko witamy Cię w naszej ekipie:) Jak chcesz przybrać na masie to musisz pilnować jedzenia. Jak do tej pory wygląda Twoje odżywianie? Staram się jeść 5 posiłków dziennie i wszystko co ma białko. A co do klatki wlasnie po pompkach itp. jakoś słabo mi to rośnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 26 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2018 A próbowałeś z dipsami i koreańskimi dipsami? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjcu Napisano 26 Sierpnia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2018 21 minut temu, Quake napisał: A próbowałeś z dipsami i koreańskimi dipsami? Nie Ale teraz spróbuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 26 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2018 Nie wiem czy będziesz korzystał z planów od Dynlotha ale polecam Ci wykonywać te ćwiczenia. Super działają na klatkę Jaką figure teraz pilujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjcu Napisano 26 Sierpnia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2018 13 minut temu, Quake napisał: Nie wiem czy będziesz korzystał z planów od Dynlotha ale polecam Ci wykonywać te ćwiczenia. Super działają na klatkę Jaką figure teraz pilujesz? Właśnie bede go używał od jutra na razie to ucze sie handstand 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 26 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2018 Witam Cię na naszym forum :) Fajnie że do nas dołączyłes. Mam nadzieję że będziesz miał szybkie efekty u osiągniesz swoje cele. Jak Ci idzie z hand standem? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjcu Napisano 26 Sierpnia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2018 1 godzinę temu, Banan napisał: Witam Cię na naszym forum Fajnie że do nas dołączyłes. Mam nadzieję że będziesz miał szybkie efekty u osiągniesz swoje cele. Jak Ci idzie z hand standem? Idzie mi coraz lepiej juz tak z 8 sekund sie utrzymam ale nie zawsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Sierpnia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2018 No to super! 8 sekund to już jest coś. Preferujesz na podłodze czy na poręczach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjcu Napisano 26 Sierpnia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2018 1 godzinę temu, Dynloth napisał: No to super! 8 sekund to już jest coś. Preferujesz na podłodze czy na poręczach? Na podłodze ale muszę właśnie sobie zakupić poręcze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 27 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2018 Na allegro sie kupi za 30 zł A zupełnie inaczej jest niż na podłodze:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjcu Napisano 27 Sierpnia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2018 Wiem wiem pomalu wszystko sobie ogarne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 27 Sierpnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2018 A my pomożemy oczywiście Polecam Ci osobiście założyć dziennik treningowy nawet tutaj na forum wtedy będziemy mogli pomagać Ci z treningami jak i wspierać i motywować do dalszej pracy nad sobą:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi