Adaś Posted August 26, 2018 Report Share Posted August 26, 2018 Siemanko wszystkim! Mam 24 lata i jak nick wskazuje mam na imię Adam! Jestem z Kępna, a więc tam gdzie zorganizowano niedawno Poland St8Workout Battles! Do tej pory nie łączyło mnie z tym sportem i zarazem pasją nic... ale do tego momentu! Chciałbym spróbować swoich sił i dlatego znajduje się w tym miejsc, w którym teraz właśnie jestem! Czyli wśród Was! Mam nadzieje, że uda mi się osiągnąć wyznaczony cel i będą mógł na Was liczyć! Pozdro i piona dla Was! ?️ 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted August 26, 2018 Report Share Posted August 26, 2018 Siema witamy Cię w rodzinie i super że kolejna osoba została zarazona naszym sportem:) Możesz liczyć na nasz pomoc i wsparcie. Trzymam kciuki za sukcesy i progres. Powodzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banan Posted August 26, 2018 Report Share Posted August 26, 2018 Witamy witamy:) Z planem treningowym od naszych chłopaków na pewno szybko wystartujesz. Powodzenia i trzymam kciuki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted August 26, 2018 Administrator Report Share Posted August 26, 2018 Witamy w naszym teamie. Cieszę się że do nas dołączyłeś i oczywiście pomożemy jak najbardziej. Zacząłeś już coś ćwiczyć czy jeszcze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adaś Posted August 27, 2018 Author Report Share Posted August 27, 2018 Dzięki wszystkim za miłe przywitanie i słowa! Ćwiczyłem kiedyś na siłowni, przestałem ze względu na pewne bariery, ale teraz z pełną petardą chce wrócić i zacząć swoją przygodę na dobre! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banan Posted August 27, 2018 Report Share Posted August 27, 2018 No i super, a jakie plany na początek w Street Workout? Dynamika, statyka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adaś Posted August 27, 2018 Author Report Share Posted August 27, 2018 Hmm… szczerzę? Bardzo chciałbym dynamikę! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted August 27, 2018 Report Share Posted August 27, 2018 Dynamika jest o tyle fajna że można próbować jej elementy do skutku podczas jednego treningu a nad statyka trzeba popracować troszkę dłużej:) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts