Planu Napisano 31 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Witam Was mistrzowie . Jest problem . Waże 59 kg , moj wzrost to 172 cm . Chciałbym przybrać na masie do 65 kg , ale nie tłuszczowej bo tak moge jeśc same fast foody , ale mięsniowej . Diete chce trzymać przez dluzszy czas tą która chcialbym dostac od Was. Chciałbym zebyście mi rozpisali co jeśc , i kiedy godziny co i kiedy , no bo ja chodze do szkoly i czas kiedy to bd jeść jest ważny . Trening będe zaczynał gdzies około godziny 17.00 a szkoła zaczyna sie od 8.00 Max do 15.30 . Oczywiście po treningu SW , robić będe także Cardio oraz bd biegał . No to tyle prosze o dietke . ...Albo juz nie bd kasował .wszystko tak jak tam napisalem ale Wy poprostu mi wpiszecie to comam jesc w podane godzinki (śniadanie) 7.00 : (2 śniadanie ) 9.30 : (Obiad) 12.30 To co dadzą w szkole (posiłek przed treningowy ) 16-16.30 : Potem trening ( napiszcie ile mam odczekac po jedzeniu ) (posiłek po treningowy ) . godzina to będzie około , 18.00-18.30 Potem cardio lub biegi (po chwilowym odpoczynku po posilku po treningowym Po wszystkim kolacja : godzina 19.30-20 : I może o 22.00 twaróg ( co sądzicie ) to tyle powpisujcie tam produkty ( bardzo ważne ) Kto sie zna nawet mozecie ze swoich diet wpisywac tylko zeby mi pomoc i zeby byla znakomita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 31 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 hmm.. po co bd robił cardio skoro chcesz przytyć? To jest cios w plecy wg mnie ;p tylko ci przeszkodzi w przybraniu na masie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Planu Napisano 31 Sierpnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 no wiem ale chce także , cardio robic ponieważ przygotowywuje sie na treningi muay thai chyba muay thai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 31 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Zycze powodzenia i wytrwałości Ja osobiscie poki co cardio robie raz na tydzien grajac jakies mecze ligowe ;p W takim razie staraj się dorzucić jakies 300-500 kalorii ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 31 Sierpnia 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Planu, ja mogę Ci rozpisaćdietę na cały dzie?, ale musisz wyrzucić Cardio z planu. Albo samolot, albo lotnisko. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 31 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Jakbyś mógł rozpisać to może i ja bym z tej diety skorzystał :D bo chciałem jeszcze trochę przytyć a nic nie idzie. Stoję w miejscu i tak już od pół roku :D przydałaby mi się jakaś dobra dieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 31 Sierpnia 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 No to rozpiszę, ale na jutro. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Planu Napisano 1 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 MIstrzu Dynlothcie ,;D , a aero albo bieganie 30 minutowe po treningu ? xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Planu Napisano 1 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 To ja poczekam na tą dietke od Ciebie <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 1 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Planu, kazdy ci powie ze cardio przy takiej masie nie jest wskazane ;p tak jak mowie ;p ja waze 68 kg przy wzroscie 183 cm i jestem w chuj szczuply i u mnie cardio rowniez odpada bo nie zdołał bym zjeść dodatkowych kalorii ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 1 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Widzę że nadal męczysz ten temat. ;D Tak jak chłopaki mówią, albo masa, albo rzeźba, czyli cardio. ;p Wybór należy do Ciebie, albo się bierzesz za masywną sylwetkę, albo za wyrze?bione ciało z dużą kondycją. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Planu Napisano 1 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 jestem chudy z wyglądu , i pewnie za malo waże . chcialbym wazyc to jebane 65 kg :D, miec fajną sylwetke i zwiekszyc sile :P .a co myslicie . Najpierw dobic do 65 kg ? a potem cardio , plan od Dynlotha i kondycja ? XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 1 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Ja ci proponuje.. Zrob dobrze zbilansowaną dietke, zebys np na tydzien tył jakiś kilogram, zapewne będzie to tylko tkanka mięsniowa w bardzo dobrej postaci, wiec nawet jesli przytyjesz tyle to juz będzie widać efekt w postaci wiekszej rze?by A dobrze ze jestes niski, to ci pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Planu Napisano 1 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 nom wlasnie Dynloth miał mi zrobić dietke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Października 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Dla przyszłych Użytkowników, podaję link do ułożonej diety: http://uliczny-trening.pl/forum/viewthread.php?thread_id=424 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi