Tiger Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 To są po prostu kozaki jeśli są w grupie. Pojedynczo żaden nic by nie zrobił :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 stało się. nic nie zrobimy juz teraz :D ja jestem cierpliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Wszyscy jesteśmy z Tobą! :D Skuteczny sposób jak najbardziej! :D Wiem coś o tym ) Ta cierpliwość już ją widzę! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 dzieki :D no jestem cierpliwy, poczekam na sciągnięcie szwów i coś zacznę robić potem w kierunku zemsty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Niby mówi się : "Słabi ludzie szukają zemsty , silni-wybaczają , a inteligentni ignorują", ale nie wiem czy w tym przypadku jest to trafne stwierdzenie . Nie można sobie pozwolić by ktoś wchodził Ci na głowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 5 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Zamer gdzie mieszkasz?? Zaraz się ekipę zbierze i wbijamy :D Trenn tak, to powiedział Bruce. Powiedział także "Musimy zaskoczyć przeciwnika i uchwycić moment jego bezradności." co niestety się im udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 6 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Dlatego ja zamierzam nosić ze sobą jakąś broń (nie koniecznie pistolet), ale dopóki nie będę potrafił walczyć, to gaz pieprzowy będzie dobrym wyborem :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 6 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Polecam słynnego Batona tzn pałke teleskopową , jest ona legalna w naszym kraju z tego co wiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 6 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Mój ojciec miał coś takiego, jak byłem mały, to uwielbiałem się tym bawić :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 6 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 niedaleko Katowic, ale nie ma potrzeby zbierania ekipy :D spoko loko Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 6 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 haha wyobrażam sobie taką akcje jak przynajmniej 10 chłopa przyjeżdża tam do Ciebie i lecimy im wpierdolić xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 7 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 A jak, zobaczylibyśmy czy znów by podeszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 7 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 kupa w majty by wpadła :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 9 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Ja w tym roku chciałbym poprawić sylwetkę bardziej wyrzeźbić - Wykonać poprawnie MU bez wierzgania . - FL Przynajmniej 10s - opanować HS - zrobić szpagat a tak ogólnie pisząc to chce być coraz lepszy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 9 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Kurde wszyscy mają jakieś postanowienia to też muszę zrobić xD A więc chciałbym: -opanować HS -Nauczyć się flagi -Wzmocnić przede wszystkim barki i przedramiona -Nauczyć się podciągania jedną ręką -No i na koniec pompki na jednej ręce i nodze I to chyba tyle, skromnie żeby nie przesadzić xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi